الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نذر حضرت رقیہ کن ان شاءاللہ باردار میشی،ما ھرھفتہ ھدیہ میدیم ب نیابت ھرکی بخواد سرسفرہ حضرت رقیہ
کردم خیلی وقته 🙂
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
ما کش مو از یہ خانم نیازمند میگیریم و سر سفرہ ی حضرت رقیہ ھدیہ میدیم،کش مو دونہ ای10تومان ھست ھزینہ شو میدیم ب نیابت ھرکی بخواد ھدیہ میدیم ب دخترخانوما ک اومدن سفرہ یا میدیم ب چند دختر ک نیازمند ھستن
عزیزم الهی صحیح و سالم ب دنیا بیاد . اقدام چندم حامله شدین؟
ممنونم عزیزدلم. ..من تابستون رفتم سونو دکترم گفت کیست داری..دارو داد بهم مصرف کردم دوماه..قرار بود برم سونو ببینم برطرف شده یا نه. .بعدم یه سری آزمایش نوشته بود انجام بدم...دیگه مهرماه پریود نشدم و متوجه شدم مهمون کوچولومون خودش تشریف آورده تو دلم😍😍👶👶
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....