2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو تشکیل قلب😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکهههه . خوشبحالت منم دعا کن این ماه بارداربشم خسته شدم دیگ😑☹️

چشم حتما دوستم💖🙏بهترینها سهمت

انشالله بزودی تاپیک بارداریتو ببینم😍😍

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خدارو شکر عزیزم ان شالله بارداری خوبی داشته باشی وبه سلامتی بغلش کنی خیلی حس قشنگیه 

ممنونم دوست خوبم از دعای زیبات😍

بهترینها سهمت💖

نذر حضرت رقیہ کن ان شاءاللہ باردار میشی،ما ھرھفتہ ھدیہ میدیم ب نیابت ھرکی بخواد سرسفرہ حضرت رقیہ

کردم خیلی وقته 🙂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
یاد خودم افتادم رفتم دکتر ۷هفته و ۴روزش بود قلبش میزد اومدم با ذوق ب شوهرم گفتم چ زود گذشت🥺 ب سلام ...

ووی عزیزم😍😍دیدی چه حس شیرینیه??انشالله قسمت همه منتظرا🙏💖

چجوریه میشه توضیح بدی!؟

ما کش مو از یہ خانم نیازمند میگیریم و سر سفرہ ی حضرت رقیہ ھدیہ میدیم،کش مو دونہ ای10تومان ھست ھزینہ شو میدیم ب نیابت ھرکی بخواد ھدیہ میدیم ب دخترخانوما ک اومدن سفرہ یا میدیم ب چند دختر ک نیازمند ھستن

ووی عزیزم😍😍دیدی چه حس شیرینیه??انشالله قسمت همه منتظرا🙏💖

خیلی با این ک اولش نمیخاستمش ولی وقتی قلبش تشکیل شده بود دلم رف واسش الان با هر تکونش ذوق میکنم

انشاالله انشاالله🥺❤

چجوریه میشه توضیح بدی!؟

مثلا یہ نفر دوست دارہ یا ب دلش میوفتہ ھزینہ ی10تا کش مو بدہ یا14 یا ھرچی دوست داشت میدہ ھزینہ ی اون تعداد و ما اون تعداد کش مو رو ھدیہ میدیم،

ختم مجرب ھم جدا میذاریم بہ نیت اون فرد ک حاجت دارہ

قربون قلب کوچیکش بشم..الهی که خوش قلب ترین  باشه تو این دنیا❤ و به سلامت به دنیا بیاد.دعا کن ا ...

وای عزیز مهربونم😍😍چه حس خوبی داشت پیامت💖💖💖💖💖بهترینها سهم قلب مهربونت

عزیزم الهی صحیح و سالم  ب دنیا بیاد . اقدام چندم حامله شدین؟

ممنونم عزیزدلم. ..من تابستون رفتم سونو دکترم گفت کیست داری..دارو داد بهم مصرف کردم دوماه..قرار بود برم سونو ببینم برطرف شده یا نه. .بعدم یه سری آزمایش نوشته بود انجام بدم...دیگه مهرماه پریود نشدم و متوجه شدم مهمون کوچولومون خودش تشریف آورده تو دلم😍😍👶👶