helda مدیر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 عنوان بیکاری چقدر سخته | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست سلام بچه ها تنها تو خونه با بچه یکسال ونیم چیکار کنم فقط یه گاهی ویالن میزنم یا تمرین موسیقی خیلی حوصلم سر میره کاری ندارم که ازش پول دربیارم چی کار کنم شما چیکار میکنین خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏 1401/07/30 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helda مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 کتاب بخونید. نت هم کتابهای صوتی خوبی داره. میتونید حتی یه زبان رو شروع کنید خودخوان یاد بگیرید. خودخوان چی هست خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10611 خودخوان چی هست سی دی و کتابهاش رو از نت دانلود کنید خودتون بخونید. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
ooonargeiii عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1505 خب شماهایی که میگید بچه دوم و سوم و...ادم باید برای خودشم وقت بزاره دیگه . من کلی کارا میخوام انجام ... عزیزم منم شوخی کردم وگرنه خودم بخاطر حرف همین خاله خانباجیا تو این سن دوتا بچه دارم و کلا دست و پام بسته شده
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40755 عزیزم منم شوخی کردم وگرنه خودم بخاطر حرف همین خاله خانباجیا تو این سن دوتا بچه دارم و کلا دست و پام ... اره .من یه بار گفتم یه بچه دارم . افسرده ام و...اومدن گفتن بچه دوم بیار خیلی شاد میشی :( اخه موندم واقعا چرا شوهرای این خانمها طلاقشون ندادن با این افکارای به این قشنگیشون :( من یه بچه دارم اونو به زور بزرگ میکنم با سختی  . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
ooonargeiii عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1505 اره .من یه بار گفتم یه بچه دارم . افسرده ام و... اومدن گفتن بچه دوم بیار خیلی شاد میشی :( &n ... من اینجوری نیستم کار خونم دوست دارم اما الان ب حدی از بچه اوردن پشیمونم ک حد نداره دخترم خیلی اذیتم میکنه خسته شدم از دستش
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40755 من اینجوری نیستم کار خونم دوست دارم اما الان ب حدی از بچه اوردن پشیمونم ک حد نداره دخترم خیلی اذیتم ... بچه اینه دیگه . هر چیم بزرگتر میشن بیشتر میشه اذیتاشون . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .