2777
2789
عنوان

بیکاری چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
کتاب بخونید. نت هم کتابهای صوتی خوبی داره. میتونید حتی یه زبان رو شروع کنید خودخوان یاد بگیرید.

خودخوان چی هست

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شماهایی که میگید بچه دوم و سوم و...ادم باید برای خودشم وقت بزاره دیگه . من کلی کارا میخوام انجام ...

عزیزم منم شوخی کردم وگرنه خودم بخاطر حرف همین خاله خانباجیا تو این سن دوتا بچه دارم و کلا دست و پام بسته شده

عزیزم منم شوخی کردم وگرنه خودم بخاطر حرف همین خاله خانباجیا تو این سن دوتا بچه دارم و کلا دست و پام ...

اره .‌من یه بار گفتم یه بچه دارم . افسرده ام و...

اومدن گفتن بچه دوم بیار خیلی شاد میشی :(   

اخه موندم واقعا چرا شوهرای این خانمها طلاقشون ندادن با این افکارای به این قشنگیشون :( 

من یه بچه دارم اونو به زور بزرگ میکنم با سختی ‌ . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره .‌من یه بار گفتم یه بچه دارم . افسرده ام و... اومدن گفتن بچه دوم بیار خیلی شاد میشی :(  &n ...

من اینجوری نیستم کار خونم دوست دارم اما الان ب حدی از بچه اوردن پشیمونم ک حد نداره دخترم خیلی اذیتم میکنه خسته شدم از دستش 

من اینجوری نیستم کار خونم دوست دارم اما الان ب حدی از بچه اوردن پشیمونم ک حد نداره دخترم خیلی اذیتم ...

بچه اینه دیگه . هر چیم بزرگتر میشن بیشتر میشه اذیتاشون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .