من ۳۷ سالمه. کارمندم. بچه ندارم و ازدواج دوممه. بماند که واقعا تو یه سری مسائل کوتاه اومدم با همسرم اما سر یه حریان مالی که من واقعا داشتم برنامه میریختم که فلان کار رو بکنیم به نفعمونه، حرفهای عیر منطقی زد. من چنان از کوره دررفتم که بهش گفتم برو بیرون و حتی کل لباساشو برداشت و رفت که رفت. به پدرش ز زدگ که این اشتباه بعدیم بود. حالا سفت واستاده به خانواده ش گفته دیگه برنمیگردم. من فقط یه پیام عذرخواهی بهش دادم. نمیدونم چکار کنم. با تمام اختلافاتمون دوستش دارم. ولی برنمیگرده.....۵ شبه ندیدمش.راهنمایی کنید لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بین کار بدت و عذرخواهی تناسبی نیست. بخصوص که دوسش داری و کاملا اشتباه از تو بوده... نمیشه که تو بگی به تفعمونه اون بگه نمیخوام... بعد تهش نظر تو باشه... خب اونم میگه نظر من باشه...
وای منم برا ساخت خونمون پول دادم یبار به شوهرم گفتم زدم تو روش تو دعوا با اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم الان خوبه هر موقع بحثمون میشه بهم میگه منت میزاری خیلی تو دلش مونده حرف شما هم بد بوده ان شاءالله که حل میشه بنظرم باهاش حرف بزنید و از دلش درارین بگین اعصبانی بودین اما اسی اینم در نظر بگیر ادما تو اعصبانیت خودشونو نشون میدن
ببین. اینا که میگن نگو پررو میشه... خب کارت اشتباه بوده نمیشه تو غرور حفظ کنی اونم میفته تو لج میگه من که بیشتر باید غرورمو حفظ کنم... من یه زوج دیدم از اقوام درجه یک سر همین حفظ غرور طلاق گرفتن بخدا که زنه تو مهمونی بودیم خودشو میزد میگفت دوریش سخته... یعنی انقد پشیمون بود نمیتونست وایسته تو خلوت... و همون خواهراش پرش کردند که غرورتو حفظ کن و...