2777
2789
عنوان

چه خاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 138 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی قلب یخی و هممممه دوستایی که شرکت کردین و منو راهنمایی کردین. امیدوارم زودتر ازین عذاب وحدان لعنتی که حس میکنم عرضه گردوندن زندگی رو نداشتم رها بشم. 

عزیز من داری اشتباه راهنمایی میکنی، نباید بره جلو خانوادش ازش معذرت خواهی کنه. کار اون آقا هم خوب نی ...

اشتباه اینه ک منتظر بمونه اون آقای ک غرورش له شده خودش برگرده.

الان خانواده اون آقا در جریان برخورد خانم هستن و میدونن پسرشون ب هر دلیلی تحقیر شده و اون آقا هم غرورش له شده پس باید اگه قرار ب برگشته ایشون کوتاه بیاد چون اشتباه بیشتر از ایشون بوده وگرنه من نگفتم آقا مقصر نیست

شما اگه میگید خونه شاید مال شما نباشه ولی وقتی ی چیزی مال شماست و منتش رو بذارید روی شریک زندگیتون موضوع فرق داره

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻