2777
2789
عنوان

چه خاکی به سرم بریزم

2072 بازدید | 138 پست

سلام دوستان عزیزم. 

من ۳۷ سالمه. کارمندم. بچه ندارم و ازدواج دوممه. بماند که واقعا تو یه سری مسائل کوتاه اومدم با همسرم اما سر یه حریان مالی که من واقعا داشتم برنامه میریختم که فلان کار رو بکنیم به نفعمونه، حرفهای عیر منطقی زد. من چنان از کوره دررفتم که بهش گفتم برو بیرون و حتی کل لباساشو برداشت و رفت که رفت. به پدرش ز زدگ که این اشتباه بعدیم بود. حالا سفت واستاده به خانواده ش گفته دیگه برنمیگردم. من فقط یه پیام عذرخواهی بهش دادم. نمیدونم چکار کنم. با تمام اختلافاتمون دوستش دارم. ولی برنمیگرده.....۵ شبه ندیدمش.راهنمایی کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مال تو هست؟ 

بیرون کردی معلومه خیلی خرد شده .برمیگرده مگه قبلنم سابقه داشته است موارد 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خونه مال تو هست؟  بیرون کردی معلومه خیلی خرد شده .برمیگرده مگه قبلنم سابقه داشته است موارد&nbs ...

قبلا خودش ول کرد و رفت یه بار ولی من ایندفعه گفتم برو. پول پیش مال من بود. بله

برو خونشون بزن به در عادی و بگو من عصبانی شدم و زندگی و همسرمو دوست دارم .بزار پیش خانواده اش سر بلند شه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.