2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

731 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.من ۲ماهه درحال اقدام به بارداری هستم و هردفعه هم دقیق پریدمیشم.بنظرتون اصلالقاح انجام نمیشه؟یاتخمک ازادنمیشه؟چیکارکنم.کلافه ام

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

عزیزم انشاالله باردار میشی گرمی زیاد بخور

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو ماه که چیزی نیست دکترم میگفت در صورت دارا بودن همه شرایط احتمال بارداری تو هرماه فقط۲۵ درصده میگفت تا یکسال اقدام کردی نگرفت اونوقت باید بری دکتر بررسی بشی.

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!

سیکلت رو حساب کن روزای ۱۲ تا ۱۸ ام سیکل بهترین زمان اقدام هست و هرچی به روزای ۱۸ نزدیک میشی بیشترین احتمال رو داره فقط و فقط بدون استرس و فکر که ایا میشه یا نه اقدام کنید چون اگخ کاملا سالم هم باسید استرس مانع باروری میشه گلم 

سلام گلم.. راستش من هنوز پزشکی قبول نشدم و ممکنه پاسخم اشتباه باشه.. اما از اونجایی که پر،یود میشین یعنی تخمک ازاد میشه

و مشکلی نیست.. ممکنه لقاح انجام نشه یا اسپرم مشکل داشته باشه

.. امیدوارم زودتر تاپیک خوشحالیتونو بزنین

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

خیلی زود برا کلافگی حق داری اما خوب تا یکسال استرس نگیر 

برا اقدام سیکلتو داشته باش ۱۴روز کم کن میشه روز تخمک حالا برا خاطرت جم باشه از دوروز قبل تا چهارروز بعدشم چک کن تاریخ تخمک ک در اوردی یه شب درمیون اقدام کن 

مولتی  فولیک خودت ویتامین ای برا شوهرت مصرف کنین 

خانم ها پیج دکترنوبت  👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

سلام گلم.. راستش من هنوز پزشکی قبول نشدم و ممکنه پاسخم اشتباه باشه.. اما از اونجایی که پر،یود میشین ...

چون یه سری دکتررفتم دارودادفولیکول۲۶ وضخامت اندومتر۹وهمه چیزخوب بودوگفت فلان موقع اقدام داشته باش.امافولیکول ازادنشدوکیست شد.گفتم شایدمشکل ازادسازی دارم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
سیکلت رو حساب کن روزای ۱۲ تا ۱۸ ام سیکل بهترین زمان اقدام هست و هرچی به روزای ۱۸ نزدیک میشی بیشترین ...

سلام عزیزم.اتفاقااصلااز۱۶سیکلم به اینطرف اقدام نکردم.چون پسرمیخواستم.اینجورپیش بره.دیگه برام دختروپسرفرق نمیکنه.فقط بچه داربشم😂

خیلی زود برا کلافگی حق داری اما خوب تا یکسال استرس نگیر  برا اقدام سیکلتو داشته باش ۱۴روز کم ک ...

کسی بهم گفت فولیک اسید۵بخور.تاثیرداره؟قبلاسه ماه یدوفولیک خوردم

سلام گلم.. راستش من هنوز پزشکی قبول نشدم و ممکنه پاسخم اشتباه باشه.. اما از اونجایی که پر،یود میشین ...

الهی امین عزیزم.انشالله همه کسایی که قصدبچه دارشدن دارن.زودنتیجه بگیرن

یدوفولیک بهتره عزیزم ۳ ماه قبل بارداری خورده باشی تهوع بارداری و حساست به بو برات پبش نمیاد 

اخه اگه پرکاری تیروئیدباش.ضررداره.من اونموقع کم کاری داشتم.اونودادوباقرص تیروئیددرست شد.۳ماه خوردم