2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 20 پست
سرخود دوزش رو زیاد نکن همون یک رو بخور 

یعنی ضررداره؟🤔

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.اتفاقااصلااز۱۶سیکلم به اینطرف اقدام نکردم.چون پسرمیخواستم.اینجورپیش بره.دیگه برام دختروپس ...

والا خیلی ریسکه که بخاطر جنسیت خاص روزهای باروریت رو از دست بدی

در ضمن این چیزها اصلا پایه و اساس علمی ثابت شده نداره

خدایا به امید تو... 
گلم وقتی پریود میشی یعنی لقاحی صورت نگرفته

درسته.. و تخمکی که ازاد شده بدون لقاح از بین میره و دیواره رحم ریزش پیدا میکنه

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
درسته.. و تخمکی که ازاد شده بدون لقاح از بین میره و دیواره رحم ریزش پیدا میکنه

خوب چرافولیکول ۲۶اونموقع من ازادنشده.یعنی من تخمک گذاری دیرتره؟دوره هام منظم و ۲۸روزه اس.همیشه ۱۳ و ۱۴و۱۵اقدام داشتم.بعدیه چیزدیگه.مگه تخمک گذاری به ترشح سفیده مانندنیست.من از۱۷ام به بهداصلادیگه اینطورترشح ندارم.که بگم اونموقع ازادشده

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏