2777
2789
عنوان

یه خانومه...

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتی خودشم میاد یه مدت بهشم کلید داده بود اینا مشهد بود بیاد خونشونو جمع کنه رفتم دیدم با دخترش رفت ...

بفهم ببین زنه برادری کسی رو نداره برو بهشون بگو داره یه خونواده رو از هم میپوشونه جلوشو بگیرین 

ان‌شاالله که این مورد اونجوری نشه. ولی متأسفانه یکی از همسایه های ما یه خانمی رو که تو مدرسه کار می‌کرد از روی دلسوزی آورد خونه ی خودش اون خانم یه دختر هم داشت توی حیاط براش یه اتاقک ساختن هرکس این زن و میدید دلش میسوخت بعد دو سه سال لو رفت صیغه ی این آقا شده...حالا خانم همسایه ها ما زیبا بود و اون خانم خییییلی معمولی ولی موذی... فقط خدا میتونه جلوی زنایی که با نقشه میان تو زندگی ها رو بگیره. 

با پرویی تمام شد همه کاره 😑😶

کاربری دو نفره

ان‌شاالله که این مورد اونجوری نشه. ولی متأسفانه یکی از همسایه های ما یه خانمی رو که تو مدرسه کار می‌ ...

آره همینن بعضیاشون خیلی موذی بیان کنگر میخورن با لنگرم نمیشه بلندشون کرد الان حکم همین زنیکه ست

ان‌شاالله که این مورد اونجوری نشه. ولی متأسفانه یکی از همسایه های ما یه خانمی رو که تو مدرسه کار می‌ ...

من پدر شوهرم اموال زیاد داره... حسم میگه این میخواد اون بگیرش برای پول و اینا... اون زمانی هم که می اومد جوری رفتار می‌کرد انگار این خونه مال اونه نه ما 😒 منم طبقه پایین میشستم و رفتارش میدیدم الان من خونه خریدم اومدم بیرون ولی از این ناراحتم که اونجا نیستم ببینم چه خبره

بری بگی مادرشوهرت پشت حاجیتون در میاد فقط تو بده میشی  شوهرم چون به پدرش تهمت زدی باهات بد می ...

شاید ولی پسر کوچیکش یه چیزایی فهمیده بود و برای همین اونم ازشون بدش میاد و میدونم مادر شوهرم یه چیزی میدونه اما خودش رو میزنه به کج فهمی

شاید ولی پسر کوچیکش یه چیزایی فهمیده بود و برای همین اونم ازشون بدش میاد و میدونم مادر شوهرم یه چیزی ...

عه اگه پسر کوچیکه یچیزایی میدونه باهاش حرف بزن

نگو با بابات 

بگو حس خوبی بهش ندارم 

چندتا مورد بدم راجبش شنیدم 

به مامان بگیم اینا