2777
2789
عنوان

استرس رانندگی 🚙🚗

359 بازدید | 37 پست

سلام

من پنج سال پیش گواهینامه گرفتم و از اون موقع تا امروز حتی یکبار رانندگی نکردم 

الان برای دوباره شروع کردن نمیدونم چیکار کنم

همه اش استرس دارم 

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

مثل منی  ماشینم دوساله گوشه حیاط خاک میخوره 

واقعا رانندگی شده نقطه ضعف برام 

البته یه دوره رانندگی میکردم بعد از یه تصادف مختصر کلا دیگه ترسیدم گذاشتک کنار

#لطفا لایکم نکنید دوستان# ،قربون محبتتون   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تو نت بزنی آموزش های مجازی و ببینی یادت بیاد مرور کنی یا اینکه یه مربی خصوصی بگیری دوباره برات مرور بشه

اصلا استرس نداشته باش

چشم از اینه برندار

قبلش آیت الکرسی بخون بگو خدایا به امید تو!

به خودتم برس تا پشت فرمون اعتماد بنفس بگیری

تو میتونی قشنگم.

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

فقط باید بشینی پشت فرمون تا استرست از بین بره.

ب نظرم برو آموزشگاه. البته آموزشگاه رانندگی بدون پدال. و چند جلسه تمرین کن

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

من 15 سال پیش گواهی گرفتم نشستم پشت ماشین تا پاییز پارسال چند جلسه کلاس رفتم هیچیییییییییییییییییییییی یادم نبود میگفتم محاله بتونم رانندگی کنم با اینکه کلاس هم میرفتم ولی جلسه هام تموم شد خداروشکر از اسفند رانندگی میکنم

خب نشین

همه اش دارم برای اسنپ هزینه میکنم تازه جدا از اینکه خیلی وقتا دیر میرسم

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
باید تو نت بزنی آموزش های مجازی و ببینی یادت بیاد مرور کنی یا اینکه یه مربی خصوصی بگیری دوباره برات ...

مرسی 🌹

اره چند جلسه باید حتما بگیرم