2777
2789

بز

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی،قبلنا خیلی میشکست الان نه دیگه

کوعکس

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
خیلی قشنگ و مرتب  منم خیلی دوست دارم ناخنمو بلند کنم و لاک بزنم ولی چون پسرمو مجبورم خودم ببرم ...

اره سخته اینطوری،منم اهل بلند کردن نبودم،یعنی جنس ندارن ناخونام🥲اینام میشکنن چن وقت دیگه🥴

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
اره سخته اینطوری،منم اهل بلند کردن نبودم،یعنی جنس ندارن ناخونام🥲اینام میشکنن چن وقت دیگه🥴

واسه منم رشد میکنه میشکنه چندمدت پیش کاشت زدم خسته شدم ریمو کردن ناخنام داغون شده تازه الان دوباره جوون گرفتن منتظرم قشنگ رشد کنن خودم لاک بزنم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

ماشاالله عالیه هر روز شاکر نعمت خداوند باش خیلیا از زیبایی فرم ناخوناشون رنج میبرن  

منم  ناخونم دقیقا وقتی بلند میزارم میپرسن کاشته میگم نه بابا خداییه خدایی🤣🤣 

کسانی ک دوست دارن ناخن زیبا و سالمی داشته باشن و رشد ناخونشون خیلی کمه و دچار شکستگی زیاد ناخن میشن  حتی اونایی ک ناخوناشون زرد رنگ هس حتما و حتما میتونید هر شب قبل از خواب قرص اهن بخورن 

و هر روز بعد از ناهار قرص کلسیوم D

معجزه میکنه😍😍