2777
2789
عنوان

به جاریم بگم یا نه؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا براش مهم بود ومقیدبود خودش میرفت نظر مرجعشو میپرسید شما نمیخواد حرفی بزنی معذب کنی بنده خد ...

اخه صحبت کردن درباره  لیزر بیکینی یه جوریه .تو نت هم فک نکنم باشه در موردش

چقد سختش میکنید طرف سوالی پرسیده .استارتر با توجه به رشتش جواب رو میدونه.واسههمین ازش،پرسیده!بهش،تمیگه برو یا نرو .

من خودم سوالی داشته باشم ترجیح میدم بجای اینکه از نت بپرسم از،ادمی که اطرافمه و قبولش دارم بپرسم! قرار نیست جوای تلخ باشه بهم بربخکره یا بگم دخالت کرد!

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
واقعا !!؟؟ ممنونم که گفتی اصلا فکرشم نمیکردم که بخوام بپرسم اپیلاسیون رفتم دو جلسه دیگه نمیرم

🌻

من شنیدم میتونی خودت انجام بدی از چند نفر که واردن بپرس 

بهت میگن روشش رو خودت ان قسمت رو انجام میدی بقیه بدن اونا انجام میدن

ولی مشخصه جاریتون چقدر ساده بوده ، که به شما گفته میرم لیزر فول بادی .. من باشم هیچ موقع به فامیل نمیگم ، مخصوصا جاری . 

یه بار همسایه مادرشوهرم بهش گفته بود من میرم لیزر فول بادی ، بعد مادرشوهرم اومده بود برای من تعریف میکرد که آره فلانی چقدر بی حیا هست که میره اونجاشو جلوی یکی میندازه بیرون. با خودم گفتم اگر روزی برم لیزر به هیچکس نمیگم. 

منم میخواستم برم شوهرم نمیذاشت میگفت هیچ کس جز شوهر نباید بیبینه بیکینی رو ...بعد الان میخوام جدا شم ...

بخاطر لیزر میخای جدا بشی 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
مگه میشه الان بقول خودسون۶جلسه رفتن دسترسی نداشتن،دیگه یه تماس سادس والا دسترسی به مرجع راحت ترز دس ...

هر کسی نحوه زندگیش فرق داره

من هم بر حسب احتمال گفتم 

و چون ایشون احساس دین حس کردم ، میکنند ، گفتم ب نظر من بگند 

مگه میشه الان بقول خودسون۶جلسه رفتن دسترسی نداشتن،دیگه یه تماس سادس والا دسترسی به مرجع راحت ترز دس ...

😆😆چند وقت پیش بهم گفت بیا تو هم بریم من راضیم خوبه و اینا ولی من خیلی مو ندارم(پز زیر پوستی)خخخ

چون دوباره گفت و حرفش و زد گفتم اگه دیدم تو صحبتام بگم بهش

اخه صحبت کردن درباره  لیزر بیکینی یه جوریه .تو نت هم فک نکنم باشه در موردش چقد سختش میکنید طرف ...

عزیزم کسی که واقعا تعصب دینی داشته باشه وبراش مهم باشه از جاری که حالا یکم رشتش بوده نمیپرسه،اینجور بود دیگه مرجع نمیزاشتن وکتاب وتلفن و...هم بیخود بود،زمانی که از اسی هم پرسیده ایشون جواب قطعی بهش نداده پس اگه میخواست اول میرفت با منبع مطمئناطمینان پیدا میکرد،اخه بعد۶جلسه بری بگی کارت حرومه...حرفم اروم گفتمااا،جو ندید فک کنید الان جبهه گونه گفتم،بنظرم جاریشون خواسته فقط حرف بندازه دراین حد