2777
2789
عنوان

به جاریم بگم یا نه؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 86 پست
لیزر ارایشگاه نیست ، پزشک هستند  و اگه براشون مهم هست ، حتی الان ، من بودم ، بهشون میگفتم&n ...

دقیقا اگر بهم نگفته بود محال بود بخوام بهش بگم..میدونم براش این موضوع مهم هست ولی گفتم نکه دلخور شه

اگه واقعا براش مهم بود ومقیدبود خودش میرفت نظر مرجعشو میپرسید شما نمیخواد حرفی بزنی معذب کنی بنده خدارو

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا دو جلسه هم بره تموم میشه کارشو خراب نکن دلچرکینش نکن بزار انجام بده  الان همه انجام میدن مگه 1400 سال پیش  لیزر بوده که حلالش کنن به خدا اگه بود حلال میکردن مردم راحت بشن مثلاً همین لاک نبوده که جاش حنا بوده تازه میگفتن خوبه باید ابدیت بشه یکم مراجع

ببین وقتی ازت پرسیده یعنی مهم بوده دیگه 

بهش بگو حتما ، اصلا نیازی ب سواد دینی و فقه نداره 

یه سرچ هم بکنید مشخص میشه و هیچ کدوم از این مرجع های تقلید اینو قبول نکردن 

من برام مهم نیس انجام میدم چون آدم راحت میشه 

ولی خب جاری شما براش مهم بوده ک سوال کرده 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
😁چه مثال باحالی نمیدونم مرددم

چون قبولت داشته و ازت پرسیده حتما بهش بگو

میتونس از یکی دیگه بپرسه ولی بهت اعتماد داشته که پرسیده

بخودش مربوطه میخاد بره یانره.اما بهش بگو حقیقتش من چون اطلاعی نداشتم و ازم پرسیدی بخاطر شما رفتم پرسیدم جواب سوالتون اینه

تموم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
ببین وقتی ازت پرسیده یعنی مهم بوده دیگه  بهش بگو حتما ، اصلا نیازی ب سواد دینی و فقه نداره& ...

آره با خودم گفتم اگه بخوام بهش بگم میگم که سرچ کن نظر مرجع تو ببین ...