2777
2789
عنوان

به جاریم بگم یا نه؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 86 پست
نه عزیز این حرفایی که زدی رو به اسلام نسبت دادن  اصل دین ما پاکی و تمیزی و خوشبویی کجا گفته شد ...

شیر مادرت حلالت، ولی من میگم‌باز اون‌حرفاام نسبت دادن ب اسلام، منطقی باشیم، من عطر میزنم تو خونه حالا میخوام برمخونه عموی همسرم ک همه شیک و خوشبو هستن منم ب خودم میرسم و مثلا عطرمیزنم دل دارم دیگه دلم میخواد منم وقتی کسی از کنارم رد میشه تو دلش بگه چ بوی خوبی میده، صابونو عطر مشهدیم نمیخوام میخوام ادکلن گرون قیمت بزنم، حالا چرا فکر میکنن اون پسر عموی شوهرم ک هزارتا دختر جورواجور تو زعفرانیه زیر دستش میرن و میان با بوی عطرمن تحریک میشه؟؟ اصن مگه منبخاطر اون زدم من واسه خوب بودنه خودم زدم پس بحث نامحرم چیه این وسط، بقیه مسائلم همینه ولی دم شما گرممممم ک مث انسان صحبت کردی

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
الان مسخره کردن و استیکر خنده گذاشتنه شما کار درستیه آره؟؟؟؟ میگم ک عجیبید عزیزجان من‌از روی جوگیری ...

والا ماهمه کاری غیراز ناخن کاشتن ولیزر میکنیم! ولی توی خونه و پیش محارممون و مهمونیهای زنونه!!!!

نه بوی عرق میدیم!! نه زشتیم!!!

آرایش میکنیم؛ لاک میزنیم! به مو و ناخنمون میرسیم!! به انداممون میرسیم!! به لباس پوشیدنمون میرسیم!

ولی توی خونه و پیش محارممون نه تو خیابون!

نمیدونم شما کجا زندگی میکنید که اینکارهارو نمیکنید!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی به خودم میرسم خیلییی ولی با چارچوب ها و خط قرمزام  شاید باورت نشه ولی انقدرررر حس خوبی ...

امیدوارم بزودی بری لیزر🤪😂

همینکه خودت رو بخاطر عقایدت بالاتر از بقیه نمیدونی و مردم رو عوضی و عرزه و جهنمی و اشغال نمیدونی و خودت رو دست راست خدا

نشونه شعورته

کامل پستارو نخوندی بنظرم عزیز....اصل لیزر اوکیه کی گفت حرامه؟قسمت بیکینی شرمگاه یک انسانه..مرد و زن ...

ن من با شما مشکلی نداشتم بااونی ک میگه حرامه و فلان، خب خیلی جاهام ب خود آدم یاد نمیدن من کلا با لیزر مخالفم هیچ وقتم سمتش نمیرم ب دلایل خودم، ولی اونی ک میره قطعا دوس داره بره و خسته شده از شیو، چرا میان میگن آی حرامه آی زیبایی کجا بود چرا دروغ میگین و ....

شیر مادرت حلالت، ولی من میگم‌باز اون‌حرفاام نسبت دادن ب اسلام، منطقی باشیم، من عطر میزنم تو خونه حال ...

میفهمم عزیزم منم همینطور من خودم تو مهمونی ها همیشه لباس هام چون تازه قبلش میشور و اتو میکنم بوی خوب میده تازه عطر مشهدی چرا😆یه عطر بابوی ملایم بزن که هرکس خیلی بهت نزدیک شد و کنارت نشست بوش و احساس کنه خط بو میخوای راه بندازی؟؟😅

پسر خاله شوهرت اصلا بیخود کرده بیاد نزدیک تو خخخخ 

چه برسه اجازه داشته باشه  بو عطرت و استشمام کنه والا😌😎

والا ماهمه کاری غیراز ناخن کاشتن ولیزر میکنیم! ولی توی خونه و پیش محارممون و مهمونیهای زنونه!!!! نه ...

حرفمو درک نمیکنی پس بهتره جفتمون وقتمونو تلف نکنیم، فقط همینو میگم من دوس دارم بیرون از خونه هم اینکارارو انجام بدم شما دوست نداری ب یکی مث من انگ نزن

شب خوش

امیدوارم بزودی بری لیزر🤪😂 همینکه خودت رو بخاطر عقایدت بالاتر از بقیه نمیدونی و مردم رو عوضی و عرز ...

قربانت

همین آدمایی که گفتی انقدر تفرقه ایجاد کرد و دین و بد جلوه دادن من نمیخوام خدایی نکرده به خودم بگیرم ولی دست بر سرنوشتم رشتم تمامش ته و تو دین بود خیلی چیزایی خوندم که دیدم به قول تو آخوندای مسلمان نما چقدر بد جلوه اش دادن متاسفانه  و فلسفه خیلی چیزا رو البته در حد بنده حقیر فهمیدم که هر چی هم این آدمای کم علمی که گفتی و بگن دست از موازین دینم بر نمیدارم سعی کردم با چشم باز برم جلو

حضرت علی گفتن همگام و همراه جامعه پیش برو ..بروز باش ولی همیشه ارزش و جایگاه تو بشناس و درست رفتار کن 

موفق و سلامت باشی 💚🍃

قربانت همین آدمایی که گفتی انقدر تفرقه ایجاد کرد و دین و بد جلوه دادن من نمیخوام خدایی نکرده به خود ...

یکی از دوستام مث شماست

میدونس من کاملا نقطه مقابلش هست عقایدم

بهم گفت تو از خدا بدت میاد از همه چی بدت میاد

خب قبول

ولی مگه نمیگی خدا بده

خب تو ثابت کن از خدا بهتری

به فقرا کمک کن

از اون روز که این خرفو بهم زد بالای صد بار کمک کردم به فقرا

کاری ندارم که من جهنمی هستم یا بهشتی کاری ندارم که دوستم چجور ادمیه

با این خرفش باعث شد دست چندین نیازمند رو پر کنم

ولی تا قبل از این همه فقط بلد بودن بهم بگن جهنمی

شبتون خوش خوشحال شدم از اشناییتون♥️

بچه هاممنون از نظراتتون امیدوارم همه مون عاقبت هامون به خیر باشه و جیب هاتون پر پول و حالتون خوب...با شادی های کوچیک همیشه انرژی مثبت داشته باشیم و رواج بدیم....به امید ظهور پدر 

واقعی همه مون حضرت مهدی که خودم خیلی وقتا فراموشش میکنم 

یاعلی🌻