2777
2789
عنوان

به جاریم بگم یا نه؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 86 پست
کامل نخوندین پست اول و  براش مهم هست...و اینکه الان راه برای به قول شما پشم زدایی توسط یک خانم ...

خب بنظرمن بهش چیزی نگو

قطعا کسی دوس نداره یه ادم دیگه بیکینی ادم رو ببینه

اما اگر بدونی چقدر لیژر خوبه خودتم میری انجام میدی😂

منم خیلی حساسم خیلیم تحقیق کردم اما گفتن حرامه ولی ی جا پیدا کردم بدون نگاه کردن برام میزنه خدایی س ...

دستم نمیزنه؟میشه مگه؟

من اگه بخوام یه روز خودم برم ترجیح میدم خودم انجام بدم یادمم میدن😁😁👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان رفع موی زاید. خودمو گول نمیزنم  اگر حرام باشه باز هم میرم چون رابطم با همسرم برام از اهمی ...

اینهمه راه دیگه!!!

متاسفانه ماهرجای دین که برامون راحت باشه وذره ای کار برانون نداشته باشه قبول داریم ولی هرجا یکم به مذاقمون خوش نیاد رو راحت نفی میکنیم!

خب بنظرمن بهش چیزی نگو قطعا کسی دوس نداره یه ادم دیگه بیکینی ادم رو ببینه اما اگر بدونی چقدر لیژر ...

آره چون دیروز تو مهمونی بحثش شد ترغیب شدم خخخخ ولی از راه غیر حرامش چون خیلیییی برام مهمه😎😎

ممنون بابت تبادل نظرت🌻

آره چون دیروز تو مهمونی بحثش شد ترغیب شدم خخخخ ولی از راه غیر حرامش چون خیلیییی برام مهمه😎😎 ممنون ...

امیدوارم بزودی یکمی به راه راست هدایت شی😂

ولی ای کاش همه مذهبیا مث شما مودب و خاکی بودن♥️

چرا این حرفارو باور میکنید؟؟ تمیز و مرتب بودن گناهه؟؟ چرا حرف چهارتا آ.خوندو باور میکنی؟؟؟ نمیبینی ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

جسارتا من با شما حرفی ندارم 

چون شما کلا  از روی جو‌گیری دارید صحبت می کنید😅😅🥴🥴🥴

پیشنهاد میکنم یکبار دیگه نوشته هاتون رو بخونید و عمیق روش فکر کنید!😊

اینهمه راه دیگه!!! متاسفانه ماهرجای دین که برامون راحت باشه وذره ای کار برانون نداشته باشه قبول دار ...

راه دیگه بهم اسیب میزنه و پوستمو زبر میکنه من دیسک گردنم دارم واقعا اصلاح بیکینی برام سخته و جوش میزنم الان جند ساله راحتم ۶ ماه یبار میرم دیگه مثل موی کرک پشت لب شده واقعا راحتم و همسرمم همیشه میگه برو راضیه

روانشناسی کودک
چرا این حرفارو باور میکنید؟؟ تمیز و مرتب بودن گناهه؟؟ چرا حرف چهارتا آ.خوندو باور میکنی؟؟؟ نمیبینی ک ...

نه عزیز این حرفایی که زدی رو به اسلام نسبت دادن 

اصل دین ما پاکی و تمیزی و خوشبویی کجا گفته شده خانم عطر نزنه مطلقا؟؟به غیر جلو نامحرم؟؟

مرتب بودن ناخن ها هم همینطور جالبه بدونید در این مورد از امام صادق پرسیدن گفتن آقایون به خاطر رعایت بهداشت و نظافت کامل ناخن هاشون باید کوتاه کنن اما خانما برای زیبایی بلند نگه دارن 

تو مدرسه سر صف به اسلام اصرار داشتن از بیخ باید گرفته بشه این حرفو  زدم با چشمای قلمبه ناظممون بردم تو دفتر انضباطم  و کم کرد بعد گفت منبع بگو گفتم کف کرد بعد بیرونم کرد خخخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂 جسارتا من با شما حرفی ندارم  چون شما کلا  از روی جو‌گیری دارید صحبت می ...

الان مسخره کردن و استیکر خنده گذاشتنه شما کار درستیه آره؟؟؟؟ میگم ک عجیبید

عزیزجان من‌از روی جوگیری حرف نمیزنم، ن ناخن کاشتم‌ن مژه کاشتم ن لیزر رفتم ن تتو زدم ن ارایش میکنم،خیلیم دوس دارم اینکارارو بکنم ولی بخاطر همین حرفا ترسیدم‌از عاقبتش

ولی الان دلم برای خواهر ۱۸ سالم میسوزه ک عاشق کاشت ناخنه و باید مث منه دهه  هفتادی مث خواهر دهه شصتیم این حس قشنگو حس دوست داشتن خودشو تو دلش بکشه و بشه مث ما بی روح بی احساس ک گناه نکرده باشه

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
مغز آدمو نابود میکنن همه چی برای زن حرامه برای مرد آزاد، هزار سال پیش شک دارم ک حتی خودشونو شیو میکر ...

کامل پستارو نخوندی بنظرم عزیز....اصل لیزر اوکیه کی گفت حرامه؟قسمت بیکینی شرمگاه یک انسانه..مرد و زن نداره..

بنظرم هر کسی بدش میاد ذاتا کس دیگه ایی زوم بشه بخواد کار کنه روش...من گفتم راهی به غیر از انجامش توسط آرایشگر هست 

چرا جو و بهم می ریزین؟

امیدوارم بزودی یکمی به راه راست هدایت شی😂 ولی ای کاش همه مذهبیا مث شما مودب و خاکی بودن♥️

من خیلی به خودم میرسم خیلییی ولی با چارچوب ها و خط قرمزام 

شاید باورت نشه ولی انقدرررر حس خوبی میگیرم که ارزش قائلم برای خودم...

امیدوارم همه بانو های عزیز  این سایت و بقیه این حسو تجربه کنن