2777
2789
عنوان

انرژی منفی خانواده شوهر

242 بازدید | 10 پست

من شوهرم تک پسره ، برای خانواده خودش و فک و فامیلش هم سنگ تموم گذاشته ، الآن خانواده و فک و فامیلش پسرم رو می پرستن ولی منو محل نمی ذارن ، گاهی وقت ها احساس می کنم فقط میخوان بچه ام بزرگ شه ازم بگیرنش و خودم رو از زندگی بندازن بیرون ، نمی گم اختلاف ندارم باهاشون ، میونمون شکرآبه ولی بیشترش تقصیر اونهاست ، خانواده شوهر فقط سواری میخان ، خیلی ناراحتم ، اصلا تو زندگی احساس امنیت نمی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شبیه منی  ولی ما واقعا اختلاف داشتیم و یه ماه ک خونه بابامم بدون بچم اگه خونه دار هستی ...

عزیزم ان شاالله خیلی زود برگردی پیش بچه ات ، کاری باهاشون ندارم ، فقط همه جوره به بچه ام می رسم ، تک و تنها ، هر کاری براش می کنم ولی خوب گاهی وقتها این احساس که کاره ای نیستم اذیتم میکنه

عزیزم ان شاالله خیلی زود برگردی پیش بچه ات ، کاری باهاشون ندارم ، فقط همه جوره به بچه ام می رسم ، تک ...

ممنون

ب من تو صورتم میگفتن تو کاره ای نیستی بچه برا مرده

انقد بی ارزشم کردن ک خود ب خود کنده شدم از اون زندگی 

ولی تو این یه ماه چیزی ک فهمیدم اینکه بچه رو باید حفظ کرد

بازم شرایطم فرق میکنه چون تهدید ب مرگ میشدم از سمت شوهرم

ممنون ب من تو صورتم میگفتن تو کاره ای نیستی بچه برا مرده انقد بی ارزشم کردن ک خود ب خود کنده شدم ا ...

چه غلطا 

چطور اجازه میدین اینطوری باهاتون صحبت کنند ؟؟؟ 

دوبار اگه قطع رابطه میکردی اوایل ازدواج و یک مدت طولانی نمیرفتی بخاطر آبروی خودشونم شده دیگه کاری به کارت نداشتن 

گذشت کردن کلا اشتباهه 

به جهنم که طرف مادرشوهره یا پدر شوهر یا هرکسی 

کسی که شعور نداره باید سنگ رو یخش کنی بفهمه برات مهم نیست

چه غلطا  چطور اجازه میدین اینطوری باهاتون صحبت کنند ؟؟؟  دوبار اگه قطع رابطه میکردی ا ...

عزیزمی 

الان فهمیدم بحث احترام نیس بحث ترسه 

وقتی طرفت میفهمه ک ترسیدی بیشتر وحشی میشه 

خب بالاخره  دیگ الان دادخواست طلاق غیابی دادم انشاالله خیلی زود تموم بشه