liligirl مدیر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 485 عنوان واییی توروخداااا جواب بدین شاید کمکم کنین😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 17 پست چند روز بود مامانم نبود و من دچار استرس و فشار عصبی بودم بعدش یهو دیدم بدنم کهیر زده خیلی دکتر رفتم الان ده روزه نسبت به قبل بهتر شدم اما کم و بیش بازم بدنم چن تا اونجور میشه و میره و میاد چیکارر کنم خوب شم کامل راهی سراغ دارین ؟ 1401/07/30 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momnafas98 عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2870 چقدر طول کشید خوب بشید و اینکه پماد ترکیبی اسمش چیبود عزیزم اسمی نداشت ترکیبی بود داروخانه درست کرد گذاشت تو ظرف و بهم داد مرتب میزدم خیلی طول نکشید چند روز کاربری مشترک
liligirl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 485 عزیزم اسمی نداشت ترکیبی بود داروخانه درست کرد گذاشت تو ظرف و بهم داد مرتب میزدم خیلی طول نکشی ... اهان مرسی دستتون درد نکنه فقط پمادرو بجاهایی که ملتهب میشد میزد دیگ ؟
momnafas98 عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2870 اهان مرسی دستتون درد نکنه فقط پمادرو بجاهایی که ملتهب میشد میزد دیگ ؟ اره عزیزم و سعی میکردم با باند گاز استریل دورشو ببندم و زود به زود عوض میکردم متاسفانه چند سال پیش درگیرش بودم و چون ترکیبی بود اسمی چیزی روی ظرف نبود که به شما بگم عزیزم🙏🏻❤ کاربری مشترک