2777
2789
عنوان

کیا ب تازگی مادرشون رو از دست دادن .توروخدا بیاین بگین چطور کناربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 30 پست
منم سالهاست که مادرم رو از دست دادم و هرروز بیشتر دلم براش تنگ میشه خدا همه رفتگان رو بیامرزه 

کمدشو بازمیکنم لباساشو ک میبینم آتیش میگیرم . 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
خدابیامرزه. لعنت ب روزگار

خداهمه ی مادرها،مخصوصامادرشما رو بیامرزه

من یکساله که نتونستم اصلا گریه کنم.حتی یک قطره..بدبختیم اینه مادرم،بهترین دوستم هم بود ومن هنوز نتونستم هضمش کنم

خدایا بی نهایت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکساله ندارمش یه خلا بزرگ یه حفره که هیچ وقت پر نمیشه مجبوری نفس بکشی  فقط

واقعا فقز دارم نفس میشم .منه خاک برسر بدون مامانم هنوز زندم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
هرلحظه دارم باهاش حرف میزنم😭

بنظرم نوشتن بهتره احساساتتو میاری رو کاغذ تسکینت میده. راستی کتاب صوتی های جول اوستین رو پیدا کن گوش بده یجورایی تحملت میره بالا روحیت عوض میشه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
کمدشو بازمیکنم لباساشو ک میبینم آتیش میگیرم . 

عزیزم خدا بهتون صبر بده خیلی حس بدیه واقعا آدم تا خودش مادر نشده نمیتونه درک کنه که مادر چقدر عاشق بچشه روح مادرتون شاد ان شالله  

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
خداهمه ی مادرها،مخصوصامادرشما رو بیامرزه من یکساله که نتونستم اصلا گریه کنم.حتی یک قطره..بدبختیم ای ...

خدابیامرزه . من هنوز فکر میکنم رفته مسافرت یروز میاد . نمیتونم باور کنم ک دیگه نیس

بنظرم نوشتن بهتره احساساتتو میاری رو کاغذ تسکینت میده. راستی کتاب صوتی های جول اوستین رو پیدا کن گوش ...

ممنون 

یکی از دردناکترین و غمیگن ترین لحظات زندگیم نبودن مادرم بود هیچی ارومم نمیکرد چقد سخت گذشت

چند وقته گذشته؟

واقعا فقز دارم نفس میشم .منه خاک برسر بدون مامانم هنوز زندم

من برای خودم ناراحتم فقط دلم به حال خودم میسوزه که از وجودش محروم شدم تنهاکسی که منو دوست داشت دلسوزم بود رفیقم بود وگرنه این دنیای کثافت جای فرشته من نبود 

عزیزم خدا بهتون صبر بده خیلی حس بدیه واقعا آدم تا خودش مادر نشده نمیتونه درک کنه که مادر چقدر عاشق ب ...

ممنون .آره واقعا مادرم عاشمون بود .بی نهایت مهربون 

بله حق داری....هرچی بگی حق داری...بی مادری بلاست

واقعا

من برای خودم ناراحتم فقط دلم به حال خودم میسوزه که از وجودش محروم شدم تنهاکسی که منو دوست داشت دلسوز ...

وااای دقیقا حرف دل منو زدی 

ممنون 

عزیزم خدا به همه ما صبر بده. میتونم بپرسم چرا فوت کردند. امیدوارم روح مادرتان شاد باشه .برای شادی روح همه مادران در گذشته رب صل علی محمد و آل محمد.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.