2777
2789
عنوان

بچه ها میکرو بلدینگ درد داره؟

1430 بازدید | 13 پست

بچه ها خیلی آستانه دردم پایینه موقع ابروبرداشتن ساده اذیت میشم البته ضعف اعصاب دارم وگرنه آدم قوی هستم . حالا دوست دارم بلدینگ کنم از درد میترسم دردش چطوریه ؟ چقدر طول میکشه؟ 

اره من فشارم افتاد.با خودت شکلات بردار

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم رفته بود میگت اصلا درد نداشته اون میکروبلندیک ب سبک فیبروز رفته بود

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

آنچنان اذیت نمیکنه بیحس میکنن ولی میسوزه بستگی ب فشار دست ارایشگره داره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
آقا نمیرم پس....پشیمون شدم 

اگه مثل من به درد حساسی نرو.واقعا از درد چشام سیاهی میرفت .و اینکه بعضیا زیاد نمیفهمن ولی داروی بی حسی زیاد رو‌من اثر نداره من تو دندونپزشکی هم زیاد بی حس نمیشه دندونم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

هر کی اطلاع داره میشه فرق فیبروز و میکرو و ...رو بگه ؟ کدومش زیر پوستی هست و‌ واسه وضو واقعا مشکلی نداره ؟ کدومش طبیعی تر و بهتر هست ؟ موندگاری کدوم بیشتره ؟ عکسم دارید بزارید واسه مدل ابرو آشنا بشیم مرسی‌

من اولین ارایشگر رفتم شکنجه گاه بود وحسابی جلاد بود اونجا نزدیک بود سکته کنم بخدا ولی بعد ولش کردم رفتم یکی خوب پیدا کردم دومیه عالی بود هیچی نفهمیدم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

دوست خوبم من رفتم دو بار تاحالا منم آستانه دردم کمه طوری که آرایشگره با حرفاش اذیت شدم ولی ارزششو داره من فیبروز کردم

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘