2777
2789
عنوان

بهترین شعر یا جمله ی که شنیدین چی بوده؟🌱🌈♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 37 پست

اینم انگیزشی

جایی که درس میخونی، کار میکنی یا توی نوت گوشیت، خلاصه یه جایی این تیکه ی کتاب مت هیگ رو بنویس:
"وقتی انگیزه برای ادامه ی این زندگی نداشتی، به نسخه های دیگری از خودت در آینده فکر کن و به آنها فرصت زیستن بده!"

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالها مثل درختی که دم نجاریست

وقت روشن شدن اره وجودم لرزید

ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من

به تقاضای خود اصرار نباید ورزید💔

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

میخوام انقد تلاش کنم ک روی لبه علم حرکت کنم

کاش بشه اخر قصه برسم ی جایی ک بگم دیدی؟ تونستم!

هر ک طاووس خواهد جور هندوستان کشد

به خودت و توانایی هات اعتماد داشته باش

بابای خاک

توی هرکاری انقد برو ک گندشو در بیاری

ایران ای سرای امید😍

👌☺🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اشتیاقی که به دیدهر تودارد دل من  دل من داندو دل داند و من  خاک من گل شود و گل شکفد از گ ...

عذر میخوام . مصرع دوم رو خودم هم به سختی حفظ کردم :

دل من داند و من دانم و دل داند و من

هر وقت نبودی ، همه چی قشنگ شد!
عذر میخوام . مصرع دوم رو خودم هم به سختی حفظ کردم : دل من داند و من دانم و دل داند و من

اره عزیزم درست گفتی

حواسم پرت بود اشتباه نوشتمش😅😘

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
با دین یا بدون دین؛ انسانهای خوب، کارهای خوب میکنند انسانهای بد، کارهای بد؛ اما برای اینکه انس ...

درست ترش اینه ک توی هر کاری باید از چارچوب دین، اخلاقیت ، انسانیت پیروی کنیم حالا باهر دینی

این جمله ای ک گفتید تبلیغ اتئیست و لائیسیته ک ب نظرم خدا ناباوری توی این دوران اونم با این همه تکنولوژی احمقیت تمامه