2777
2789
بخاطر احتیاط؟ 

احتیاط به کنار با دهن نفس میکشی کلافه ای مدام باید شست و شو بدی احساس سنگینی تو بینی داری 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ی پیش‌ عمل کردم .هم بینیمو هم چونه ام رو کشیده جلو و هم ساکشن غبغب .بینی ام ذره ای درد نداشت ...

وای چه جالب همه رو با هم؟؟ هفته اول نمیتونستی از جات بلند شی؟ باید بکی ببرتت اینور اون ور؟ حتی دستشویی؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

احتیاط به کنار با دهن نفس میکشی کلافه ای مدام باید شست و شو بدی احساس سنگینی تو بینی داری  

دیگه خب خوشگل شدن راحت نیست🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

درد زیاد نداره ولی زیاد حرف نزدن و نخندیدن و سرپایین نیاوردن و دوسه ماه نمک نخوردن.و ی هفته حموم نکردن و اصلاح نکردن 

ی هفته سوپ خوردن 

ریزش مژه و ابرو 

واقعا ادم اذیت میکنه.من دوبار عمل کردم

هفته ی اول میتونی بلند شی بری دسشویی مگه عمل لگنه

جدی؟ وای خیالم راحت شد.اخه من خجالتیم گفتم زشته بخوام با مامان یا شوهرم برم دستشویی🤦

نه بابا فقط سرت نباید بری پایین تا دو هفته.من عمل دومم پریودم بودم تازه

وای .بخدا داشتم از فکر و خیال میمردم .اخه هفته دیگه میرم عمل.

میگفتن سرت گیج میره و میفتی و ...منم خیلی تزسیدم

وای .بخدا داشتم از فکر و خیال میمردم .اخه هفته دیگه میرم عمل. میگفتن سرت گیج میره و میفتی و ...منم ...

نه بابا همش الکیه .سرگیجه که دادی ولی نه درحد افتادن.دو سه روز اول بهتره یکی تا دم دسشویی راهیت کنه .بستگی به دوز ماده بیهوشی داره.من بار اول همش گیج بودم بار دوم سرحال

نه بابا همش الکیه .سرگیجه که دادی ولی نه درحد افتادن.دو سه روز اول بهتره یکی تا دم دسشویی راهیت کنه ...

مرسی عزیزم.خیالمو راحت کرد خدا هر چی میخوای بهت بده

وای چه جالب همه رو با هم؟؟ هفته اول نمیتونستی از جات بلند شی؟ باید بکی ببرتت اینور اون ور؟ حتی دستشو ...

میتونستم از جام بلند شم فقط نمیتونستم هیچی بخورم چون داخل دهنم بخیه داشت 

اتل متل توتوله
میتونستم از جام بلند شم فقط نمیتونستم هیچی بخورم چون داخل دهنم بخیه داشت  

وای چه سخت.عوضش فکر کنم حسابی عوض شدی و خوشگل شدی‌میرزید دیگه😍