2777
2789
عنوان

بهترین دوستامون🤗

203 بازدید | 28 پست

اگه حیوونی دارین یا داشتین یا دوست دارین داشته باشین عکسشو بزارین،راجب حستون بهش بگین،اسمشو بگین،کارای جالبشو بگین

یکم حس خوب بگیریم😇

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلا گذاشتین منو لایک می کنید  ؟ خیلی حیوانات دوس دارم 😊

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    
نمیتونم عکس داداشمو بزارم😂😂😂(فان)

اخه چرااااا🫤

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
ندارم ولی وقتی گربه ها رو میبینم این بنده نه تعادل رفتار دارم نه کنترل احساسات خواهم داشت گضجژذبغثنم ...

اوخیییی🥹خیلی بامزن

عزیزممممم

خودت چی داری؟

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙