بابا پسرای دانشجو خیلی عجیبن اصلا انگار مرد زندگی نیستن باور کن حالا باز ارشد باشن یه چیزی ولی لیسانس دیگه خیلی یجوریه. بعد الان دیگه کسی تو دانشگاه اینا رل ننیزنه قه ضرب المثل چینی هست که میگه جایی که غذا میخوری دسشویی نکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا پسرای دانشجو خیلی عجیبن اصلا انگار مرد زندگی نیستن باور کن حالا باز ارشد باشن یه چیزی ولی لیسان ...
بدرد بخور و خوب هم هست بینشون.من با یکی تو دانشگاه دو سال دوست بودم.هم روحیاتش به من میخورد هم خانوادش هم اینده شغلیش اوکی بود...با همون نامزد کردم بخاطر مادرش نامزدیم بهم خورد وگرنه خودش بهترین خواستگارم بود...در حالی که من خواستگارسنتی هرچی واسم میاد از خودم پایین ترن یا مالی یا تحصیلی یا هم از نظر فکری عقب افتاده ان...اینجوری ادم دوست بشه با کسی بهتره خودش هم انتخاب کننده اس نه اینکه یک طرفه باشه