2777
2789
عنوان

سال آخر دانشگام ولی هنوز رل نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 87 پست
نه که دانشجوها خیلی هم درس میخونن چجوری ازدواج کنه؟ منتظر سنتی بمونه ؟

نه بره رل یابی کنه😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
 چرا نباشه؟پس چجوری ازدواج کنه؟

بابا پسرای دانشجو خیلی عجیبن اصلا انگار مرد زندگی نیستن باور کن حالا باز ارشد باشن یه چیزی ولی لیسانس دیگه خیلی یجوریه. بعد الان دیگه کسی تو دانشگاه اینا رل ننیزنه قه ضرب المثل چینی هست که میگه جایی که غذا میخوری دسشویی نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که زیاده پسره اما چیزی که زیاده شوهر نیست عزیزم.

اتفاقا شوهرم زیاده 

منتهی ادم درستو حسابی نیست کسی ک مکملت باشه درکت کنه رفیقت باشه کمهه خیلیی ام کمه

من سنتی ازدواج کردم بشددت مخالف ازدواج سنتی ام 

خدایا شکرت...🦋
خب اون پسر کجا ما رو پیدا کنه؟ شما کجا صلاح میدونی؟

من کار ندارم کجا شمارو پیدا کنه اصلنم برام اهمیتی نداره

فقط اسم دانشگاه رو به گند نکشید

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من کار ندارم کجا شمارو پیدا کنه اصلنم برام اهمیتی نداره فقط اسم دانشگاه رو به گند نکشید

حالا یادم رفته بود تو مریم میرزاخانی هستی 

مثلا توی دانشگاه چه کشف مهمی کردی بگو ما هم بدونیم 

فقط بلدی ادای جوجه فرشته ها رو در بیاری

من کار ندارم کجا شمارو پیدا کنه اصلنم برام اهمیتی نداره فقط اسم دانشگاه رو به گند نکشید

چه ربطی داره 

دونفر ک باهم اشنا میشن توو اجتماع میسن دانشگاه جزو اجتماعه

اینکه دونفر رل میزنن اخرشم چه ب ازدواج ختم بشع چه ن گند زدن ب دانشگاه نیست

خدایا شکرت...🦋
بابا پسرای دانشجو خیلی عجیبن اصلا انگار مرد زندگی نیستن باور کن حالا باز ارشد باشن یه چیزی ولی لیسان ...

بدرد بخور و خوب هم هست بینشون.من با یکی تو دانشگاه دو سال دوست بودم.هم روحیاتش به من میخورد هم خانوادش هم اینده شغلیش اوکی بود...با همون نامزد کردم بخاطر مادرش نامزدیم بهم خورد وگرنه خودش بهترین خواستگارم بود...در حالی که من خواستگارسنتی هرچی واسم میاد از خودم پایین ترن یا مالی یا تحصیلی یا هم از نظر فکری عقب افتاده ان...اینجوری ادم دوست بشه با کسی بهتره خودش هم انتخاب کننده اس نه اینکه یک طرفه باشه

چه ربطی داره  دونفر ک باهم اشنا میشن توو اجتماع میسن دانشگاه جزو اجتماعه اینکه دونفر رل میزنن ...

من چیزای خوبی ندیدم تو این سایت

دیشب یه دختره اومده تاپیک زده من تو دانشگاه توی یه اکیپم همه پسر بازن!چطوری مثه اونا بشم؟

من اصلا خوشم نمیاد از این حرفا

خود نهاد رهبری هر سال برای ازدواج دانشجویی جشن برگزار می‌کنه بعد شما افراطی ها کاسه ی داغ تر از آش شدین

حالا یادم رفته بود تو مریم میرزاخانی هستی  مثلا توی دانشگاه چه کشف مهمی کردی بگو ما هم بدونیم& ...

اولا ک توهین نکن خودت کی هستی؟

دوما بحث کشف نیست