2777
2789

چیکار کنم؟ رفته با یکی دیگه از دوستام دوست شده حتی دیگه اسم منم نمیاره بهم پیام نمیده به زور فقط یک سلام میکنه با هم دیگه میرن بیرون 24 ساعته چت میکنن میاد خاطراتشو برای من تعریف میکنه

دوسش داشتم میخوام برگرده چیکار کنم لطفا بگین 

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی اهمیت باش 

غرورتو حفظ کن .

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
وای یه حالته مزخرفیه که نگم برات خیلی بده فقط چارش اینه هردوشو ول کنی دوست جدید پیدا کن اونم بسوزه

اخه خیلی دوسش داشتم

دوستای دیگه هم دارم ولی اون با همه فرق میکرد خیلی حس بدیه

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

منم رفیق ده سالم امسال باهام لج شده

همیشه پشت سرم حرف میزنه من ب روی خودم نمیارم 

ولی تهشم ی مشکلی داشته باشه میاد زنگ نمیزنه ب من با من درمیون میزاره تا حلش کنم همیشه سختیا و مشکلاتش مال ننه حال خوبیات واسه بقیه همچین کسایی تو زندگیت نباشن بهتره 

با اینکه منم واقعه رفیقمو دوست دارم اما میدونم بعضیا حتی ارزش دوست داشته شدنم ندارن🙄🥺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

منم رفیق ده سالم امسال باهام لج شده همیشه پشت سرم حرف میزنه من ب روی خودم نمیارم  ولی تهشم ی ...

دقیقااا هر وقت مشکل داره میاد زنگ میزنه پیام میده جلوی من گریه میکنه ولی همیشههه با اون دوستش خوشحاله و خوش میگذرونن

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ