2777
2789
عنوان

دوستم رفته با یکی دیگه از دوستام دوست شده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5642 بازدید | 19 پست
اخه خیلی دوسش داشتم دوستای دیگه هم دارم ولی اون با همه فرق میکرد خیلی حس بدیه

خیلی ببخشیدا پس اونوقت خودت داری انتخاب می‌کنی که توهین کنه به شعورت میخوای همش پی اش باشی دنبالش بیوفتی عجز و التماس دوست داشته شدن بکنی؟

نکن عزیز من ، من افتادم دنبال یکی دقیقا مثل تو بودم هرکی بهم گفت میگفتم آخه من دوسش دارم اونقدر همینجوری خر واقع شدم که قشنگ دهنمو آسفالت کرد

برای یک زندگی معمولی 🖤

دقیقااا هر وقت مشکل داره میاد زنگ میزنه پیام میده جلوی من گریه میکنه ولی همیشههه با اون دوستش خوشحال ...

اصلا ذهنتو درگیر نکن 

اینجور آدما ارزش فکر کردنم ندارن 

اون یکروز نیومد مدرسه ظهر ساعت دو رسیدم خونه سلامم نکردم زنگ زدم ببینم چرا نیومده جواب نداد بعدش پیام داد حوصله حرف زدن ندارم خوبم،

ولی من یک هفته نرفتم مدرسه چون مریضم اون تازه دیشب زنگ زد فک کردم میخواد حالمو بپرسه دیدم نه بازم حال بدشو واسم آورده🙄😐

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ببخشیدا پس اونوقت خودت داری انتخاب می‌کنی که توهین کنه به شعورت میخوای همش پی اش باشی دنبالش بی ...

اخه تنها باشم؟ دوست خوب سخت پیدا میشه دوست دیگه هم دارم ولی اونا هم دوستای صمیمی دارن

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
یعنی دنبالش نرم؟ 🥲

نه

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

وایی نگو میگ اینقد حس مزخرفیه عخ 

منم اتفاقا تجربش کردم 

همین امروز تو مدرسه با یکی یه هفتس دوست شدم بعد امروز یکی از دوستای خوب خودم رفته دیت انداخته دور گردنش و باهاش میگه و میخنده بعد همونی ک تازه باش دوست شدم خیلی مث قبل تحویلم نمیگیره اعصابم خورده مث سگ