2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با همسر😍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 102 پست
سالی سه چار بار اونم برا خرید و اینا کلا ازدواج قشنگ آدمو ب غلط کردن میندازه😐

وای دقیقا.مال من سالی یه بارم بزور.اخرین بار خریدعیدبوده ک رفتیم اونم تویه ساعت کل خریدمو عجله ای کردیم.دیگه نرفتیم بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا.مال من سالی یه بارم بزور.اخرین بار خریدعیدبوده ک رفتیم اونم تویه ساعت کل خریدمو عجله ای کر ...

منم همینطور بعد دقت کردی آدم خریدشم کوفتش میشه و جلو شوهرش اصن راحت نیس چون از بس خرید نرفتیم عادت ندارم😐

اها😂😂 ما رفتیم سرخونه زندگیمون ولی عروسیمون دو سه ماه دیگس

به سلامتی مبارکا باشه دست راستتون زیر سر ما😂🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

واییی چه ناراحت کننده  میگم روش یکم کار کن  مخشو بزن نزار همه تفریحش بشه رفیقاش پسسس تووو ...

چی بگم خیلی روش کار کردم نشده 

با رفیقام قبلن میرفتم تابستون ولی حالا دانشگان وقت ندارن

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

شوهر من خانوادشو بهونه میکنه البته راستم میگه میایم جایی بریم  اونم س ماه ی بار یا خودشون میان یا بچه هاشو میفرستن حسرت ی گشتن دوتایی و بی دغدغه و استرس رو دلم مونده

هییی

حتما حتما هر طوری هست بچه رو عادت بده کم‌کم خطرات رو بهش یاد بده و قانون ها رو و ببرش بیرون و پیاده روی و خانه بازی و ....

دلم میسوزه که بچه ها نتونن انرژیشون رو تخلیه کنن

چقد شبیه همیم

همین الان از کوهنوردی اومده خوشبحالش من از تنهایی خسته شدم

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
منم همینطور بعد دقت کردی آدم خریدشم کوفتش میشه و جلو شوهرش اصن راحت نیس چون از بس خرید نرفتیم عادت ن ...

دقیقااااا کوفتم میکنه انقدر غرمیزنه ک زود باش.من ک انقدر نرفتم بیرون باشوهرم ک وقتی میریم حس میکنم باغریبه دارم میرم😅ایناک باشوهراشون میرن دست همو میگیرن میگم خوشبحالتون.جلوفروشنده ها انقدغرمیزنه ابرو ادمومیبره.یاشروع میکنه پز دادن الکی جلوفروشندم.اونم فکرمیکنه من هرروز خیابون درحال خریدم خبرنداره🤣