2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با همسر😍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 102 پست
واییی من اصلا دیونه میشم الان انقدر گفتم نبرد

دوستداره با رفیقاش بره 

من دیگ نمیگم انقد گفتم خودم خجالت میکشم 

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

هوا که گرم بود دوهفته یبار 

الان که سرده اقا بخاری رو ول نمیکنه 

البته عقدیم شاید بعدا بهتر بشیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه برید اونم انرژیش تخلیه بشه 😍

خیلییییی شیطونه خیلیییییی متم باردارمهی باید باهاش حرص بخورم میگه دستمو ول کنید تا بدوئم یا میگه پشت فرمدن بشینم چند بار نزدیک بود تصادف کنیم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

تابستون هرشب با موتور میرفتیم یه دوری میزدیم چیزی میخوردیم الان سرد شده ماشینم فعلا نداریم نهایت هفته ای یبار میریم پیاده روی شبا

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
خیلییییی شیطونه خیلیییییی متم باردارمهی باید باهاش حرص بخورم میگه دستمو ول کنید تا بدوئم یا میگه پشت ...

یا خدا 

عزیزم 

در پناه خدا باشه 

بیندیدش ‌‌‌‌به صندلی کودک 

مجبور بشه بشینه یا با سه چرخه برید یک جای خلوت 

کاش میشد که بچه ها مثل قدیم حسابی از صبح تو کوچه با دوستاشون بازی کنن 

یا خدا  عزیزم  در پناه خدا باشه  بیندیدش ‌‌‌‌به صندلی کودک  مجبور بشه بشینه ...

افرین مامانم میگه شما صب تاشب تو کوچه بودین هیچ اتفاقی هم نمی افتاد الان این بچه هارو میشه ول کرد توکوچه؟؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ای جونم خدا نگه داره براتون

فدات قشنگم