2777
2789
عنوان

چند وقت یبار؟؟

285 بازدید | 18 پست

خانوادتون یا خانواده شوهرتون یا خواهر بردارا هردوتون هرچند وقت میان خونه شما؟

من غیر از مامان بابای خودم دیگ هیشکی نمیاد خونه ام ،همیشه میرم تو فکر میگم هیشکی خونه من نمیاد بااینکه من میرم خونشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونواده ام هر چند ماه ی بار میان 

راه دور 

مادرشوهرم هر دو هفته یا سه هفته ی بار 

ولی با خواهر شوهرم ک نزدیک هم هستیم هفته ای حداقل ی بار رفت و آمد داریم 

کلا اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادن هستم

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
احتمالا دوست دارن دعوت کنی

اخه من خودم مثلا همینجوری برای سر زدن نیمساعتی میرم خونشون بدون دعوت دوس دارم اونام همینجوری بیان

قبلا تولدی سالگردی چیزی بود دعوتشون کردم دیگ غریبه نیستن ک برای یه سر زدن یا دورهمی دعوتشون کنم 

من خونواده ام هر چند ماه ی بار میان  راه دور  مادرشوهرم هر دو هفته یا سه هفته ی بار  ...

برا من همشون نزدیکن ولی نمیان، دوست ندارم هم همش دعوت کنم ک‌بیاین خونمون میخوام خودشون همینجوری پاشن بیان مثلا برا سر زدن یا دورهمی چیزی 

خب دعوت کن بیان خواهربرادرا همسر سالی دوبار مامان بابای خودم دوماه ی بار

قبلا برای تولد یا سالگردمون یا اینجور مراسما دعوت کردم

ولی همیشه ک مراسم نیس دوست دارم همینجوری خودشون بیان برا دورهمی یا سرزدن

نه والا  خونه خانواده و خواهر برادرا وفامیلاشون همینجوری میرن

منم قبلا خونه جاری و خواهرشوهر میرفتم یکی دوساعت واسه سرزدن بعد دیدم اونا نمیان منم نرفتم دیگه گفتم لابد خوششون نمیاد 

کاش خانوادهدشوهر منم عادت داشتن دعوت کنن و دعوت بشن 

بخدا خیلی نعمت بزرگیه 

بدون توجه به وضعییت مالی و هرچی سرشونو بندازن پایین پامیشن میان 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !
نه والا  خونه خانواده و خواهر برادرا وفامیلاشون همینجوری میرن

شاید حامله ای مراعات میکنن

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
منم قبلا خونه جاری و خواهرشوهر میرفتم یکی دوساعت واسه سرزدن بعد دیدم اونا نمیان منم نرفتم دیگه گفتم ...

منم دوتا جاریام خونه شون باهمه ،هی میگم نمیرم دیگ اونجا ولی شورهم میره منم مجبورم برم همراهش یجورایی خودمم دلم برا بچهاشون تنگ میشه