2777
2789
عنوان

تابحال خونه خواهرشوهرتون خوابیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست
وا چه عجیب 😐 پس درست میگی مشکل خانواده شوهرت هستن 😂 مگه غریبن انگار نه انگار که خواهر و برادرن😐

من کم سن ازدواج نکردم ۳۳ عروسی کردم.

تو یه خونواده خیلی پر جمعیت هم بودم. مثلا ۵ تا زن عمو که کنار هم زندگی میکردیم و ۴ تا زن دایی و ...

حرفم واقعا تو این مسایل پخته بودم. به عنوان یه زن میگم ، مقصر اصلی مادرشوهرمه، وقتی سالها قبل کل پای فامیلای پدرشوهرمو بریده ، و تو عمل بین بچه هاش فرق گذاشته و باعث شده ، چند تا به طرف خودش باشن و چند تا طرف پدرشوهرم. به پدرشوهرم جلو بچه ها احترام نزاشته، الان داره نتیجه کارش رو میبینه.

میدونم از خداشه یه روز کل بچه هاش باهم بیان خونش و سر سفره اش بشینن.

تا به حال نشده.

مهره ثابت ماییم باز، نهایت فقط ما بودیم و یکی دیگه از اون بچه هاش.

مطمینا دوست داره بچه هاش باهم رفت و آمد کنن ولی اینا نتیجه اینه که تمام فامیل پدرشوهرمو پاشون قطع کرده

من کم سن ازدواج نکردم ۳۳ عروسی کردم. تو یه خونواده خیلی پر جمعیت هم بودم. مثلا ۵ تا زن عمو که کنار ...

آره این دنیا الکی نیست که دنیا خیلی گرده هر کاری میکنیم چه خوب یا بد حتما نتیجش رو میبینیم

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این دنیا الکی نیست که دنیا خیلی گرده هر کاری میکنیم چه خوب یا بد حتما نتیجش رو میبینیم

خواهرشوهر بزرگم جوون فوت کرد.

روز ختمش اول صبح زنگ زدم، اگر شب مهمون میاد خونتون، بیام خورشت بار بزارم و بریم مسجد.

گفت نه کسی نمیاد.

باورتون نمیشه اولا که یه عالمه آدم اومدن که فهمیدم عمه و عمه های شوهرمن.

از شهرستان با فاصله ۴ ساعت اومده بودن و تو پارک نزدیک محل مراسم موندن تا مراسم شروع بشه.

مسجد نزدیک خونه مامانم بود، وقتی تعریف کردم، میگفت کاش به بهونه نزدیکی خونمون، میفرستادی خونه ما تا ناهار بخورن.

گفتم  والله من اولین بارمه دیدمشون، چه میدونستم.

شب باز فقط ما رفتیم خونشون شام.

از قدیم دور و بر عزا دار خلوت نمیزارن تا بی تابی نکنه. ولی اینا یه جورین

خواهرشوهر بزرگم جوون فوت کرد. روز ختمش اول صبح زنگ زدم، اگر شب مهمون میاد خونتون، بیام خورشت بار بز ...

بسم الله یعنی حتی عمه های شوهرت رو هم ندیده بودی 😳😐

عروسیت هم نیومدن؟ 🤯

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
بسم الله یعنی حتی عمه های شوهرت رو هم ندیده بودی 😳😐 عروسیت هم نیومدن؟ 🤯

نه والله. فقط یه عمه اش همیشه میومد خونه پدرشوهرم و عروسی بود. فکر میکردم همین یه دونه است.

سه تا عمه و یه عمو تو ختم پیدا شد.

بدبختی من یه فامیل پر جمعیت، ماشالله ۶ تا خاله دارم فقط. همه ام اهل رفت و آمد.

من یه دایی دارم حداقل سالی دو بار میاد خونم شام 

نه والله. فقط یه عمه اش همیشه میومد خونه پدرشوهرم و عروسی بود. فکر میکردم همین یه دونه است. سه ت ...

خیلی بده که اینجوری 

سعی کن با خانواده خودت رفت و آمد داشته باشی تا حوصلت سر نره حداقل 

خیلی بده که اینجوری  سعی کن با خانواده خودت رفت و آمد داشته باشی تا حوصلت سر نره حداقل

اتفاقا دخترمو میبردم مشاور. این موضوع گفتم، گفت اجازه میده فامیلت بیاد و برین.

گفت اره؛ خدایی کلی هم احترام میزاره.

گفت پس اصلا به خانوادش کار نداشته باش و دخالت نکن که رفت و آمد کنن و ....

منم دقیقا همین کار کردم

اتفاقا دخترمو میبردم مشاور. این موضوع گفتم، گفت اجازه میده فامیلت بیاد و برین. گفت اره؛ خدایی کلی ه ...

کار خوبی میکنی ایشالله خوشبخت بشین