2777
2789
عنوان

تابحال خونه خواهرشوهرتون خوابیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خاکیه و‌ باهاش صمیمی هستی برو ،حال نمیکینی باهاش نرو ولی یعنی چی ازت بی حساب میشن..!  ...

ماپرشوهرم خیلی زن بدیه...حاضره هرکار بکنه اماپسرش خونه ما نباشه...هروقت میاد خونمون هی بهش زنگ میزنن یا به یه بهونه میکشوننش اونجا

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
من اصلا آدرس خونه خواهرشوهرمو ندارم. مستاجر. الان فکر کنم یه دو ؛ سه تا خونه عوض کرده که من اصلا ن ...

همسرت هم نرفته ؟

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

خیلیا برای نو عروسشون ذوق داره بنظرم ایرادی نداره ،اما به شرطی که خیلی باهاش ندارو خاکی نشی ،فقط یه شب قرار شام بخورین و فیلم و بعدم خواب ،مشکلی نیست

البته منظورم این نیست هر بار بهت گفت بیا ،حتما بری

ماپرشوهرم خیلی زن بدیه...حاضره هرکار بکنه اماپسرش خونه ما نباشه...هروقت میاد خونمون هی بهش زنگ میزنن ...

عزیزم من اعتقاد ندارم که هیچ مادری بتونه بد باشه، ما تو فرهنگمون از قدیم یه گارد بدی بین عروس و مادر شوهر هست که نباید اینطوری باشه، به نظر من به جای کشمکش و لجبازی و حساب کشی از هم بنا روابطتون رو سعی کنید روی احترام و محبت بزارید، مخصوصا از همون اوایل عقد و نامزدی 

مادرشوهر دشمن قسم خورده ادم نیست، اونم یه مادره

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱
نمیدونم. اگر رفته هم من نمیدونم. الان میدونم دیشب ، مادرو پدرش رو رسونده اونجا. بعید میدونم بالا ر ...

ناراحت نشیا عزیزم ولی دلم برای خواهر شوهرت سوخت خیلی سخته که آدم برادر داشته باشه ولی آدرس خونش رو هم بلد نباشه خودت رو بزار جای اون 

حالا من کاری ندارم که اون مقصره یا شما کلی گفتم که خیلی سخته اگه خدایی نکرده روزی برادر من نیاد میمیرم من 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
عزیزم من اعتقاد ندارم که هیچ مادری بتونه بد باشه، ما تو فرهنگمون از قدیم یه گارد بدی بین عروس و مادر ...

بخدا من از خودم نمیخام تعریف کنم اما یه دخترساکت و مظلومیم...هریچ بگه جوابشو نمیدم...اما دلیل کاراشونو نمیفهمم چرا میاد خونمون همش بهش زنگ میزنن اعصابم بهم میریزه

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
ناراحت نشیا عزیزم ولی دلم برای خواهر شوهرت سوخت خیلی سخته که آدم برادر داشته باشه ولی آدرس خونش رو ه ...

اره دقیقا.

چون خودمم برادر دارم.

الان دیشب پدر و مادرش خونه ما بودن، یه تعارف میکرد، همه تون بیاین؟؟؟!!!!!

یادمه عقد بود، پاگشاش کرده بودن، نگاه کرد تو چشای من گفت، گفتن فقط خودتون بیاین و کس دیگه ای رو با خودتون نیارین.

الانم من گفتم نمیدونم شوهرم میره یا نه، اصلا اخلاق اینو ندارم چکش کنم. بره هم نمیفهمم.

ولی والله ، جون تک دخترم یه بار حتی تعارف الکی نکرده که من برم. نه اینکه نخوام برم ها.

اصلا نمیگه، اون بارها اومده ولی هیچ وقت نگفته ما بریم.

گاهی ۹لو خودم به دختر ۵ سالم میگه یه روز با آقاجون و عزیز بیا.

شما منصف ، من این وسط چیکار کنم؟؟؟؟؟

اره دقیقا. چون خودمم برادر دارم. الان دیشب پدر و مادرش خونه ما بودن، یه تعارف میکرد، همه تون بیاین ...

خب عزیزم شاید میگی که پدر و مادرش دیشب خونه ما بودن نگفتن با هم بریم شاید مادرشوهرت گفته که اگه بگم مثلا تو نمیری و بد میشه 

تولد اینا هم دعوتتون نمیکنن ؟

بنظرم یه بار تو و دخترت و شوهرت با هم بریم خونشون ببین چجوری باهات رفتار میکنن اگه خوب بود به اونا هم بگین که بیان خونه شما و شما هم برین 

خب عزیزم شاید میگی که پدر و مادرش دیشب خونه ما بودن نگفتن با هم بریم شاید مادرشوهرت گفته که اگه بگم ...

داستان فقط ایشون نیست کلا اینا ۴ تا بچه هستن.

۳ تا پسر و یه دختر، هیچ کدوم خونه اون یکی نمیره.

الان من فقط عقد بودم رفتم خونه برادر بزرگ.

یه بارم امسال برادر کوچیکه دعوتمون کرده.

مثلا برای این کوچیکه من ۲۰ بار به شوهرم گفتم، رفتن سر خونه و زندگیشون ، بیا بریم و کادو ببریم.

نیومد. گفت هر وقت خودشون دوست داشته باشن دعوتمون میگیرن.

حتی دختر التماس کرد ، به من دعوت کن، خدا شاهد به برادرشوهرم تماس گرفتم، گفتم هر روز هفته راحتین بیاین، گفت خانمم میگه ممنون یه وقت مناسب و عید میایم. و جالب عید سفر خارجی داشتن. 

کلا هیچ کدوم خونه اون یکی نمیره.

الان من بیشترین ارتباط داشتم.

الان اون دو تا جاریای دیگم حتی خونه هم نرفتن و خونه خواهرشوهرمم اصلا نرفتن.

باز من یه بار رفتم و اونام یه بار خونه من اومدن.

مشکل از خود شوهرم و خواهر و برادراش نظر من.

الان شوهر من هیچ وقت به من نگفته پاشو غذا بزار و برادر و خواهرای من دعوت کن.

همیشه گفته دوست داشتن بیان

داستان فقط ایشون نیست کلا اینا ۴ تا بچه هستن. ۳ تا پسر و یه دختر، هیچ کدوم خونه اون یکی نمیره. الا ...

وا چه عجیب 😐

پس درست میگی مشکل خانواده شوهرت هستن 😂

مگه غریبن انگار نه انگار که خواهر و برادرن😐