2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین ؛ تقویت اسپرم

4364 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها 

من میخواستم این ماه به بعد فقط داروهای گیاهی بدم همسرم استفاده کنه ببینم تغییری میکنه یا نه

همسر من تعداداسپرمش کمه واریکوسل داشت عمل کرد بازم نتیجه نگرفتیم

حالا چیزایی که من توی گوگل سرچ کردم و نوشته بود که خوبه 

جینسینگ . شمبلیله . چای سبز . گردو. موز . سیر . گوجه. مرکبات . خارخاسک . ریشه ماکا . زنجبیل .بادام . 

اگه شماهم تجربه ای دارین و یااطرافیانتون چیزی استفاده کردن که تاثیر گذاشته بگید

ممنون❤

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

مگه ما اسپرم داریم که بیایم؟😂

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم
مگه ما اسپرم داریم که بیایم؟😂

شما رو نگفتم عزیزم 

خانومای متاهل که تجربه اینو دارن که همسرشون مشکل داشته

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رفتیم دکتر گیاهی گرده لقاح داد انگار از درخت خرما میگیرن ،گفت باعسل مخلوط کنه بخوره ،با چند تا چی ...

اره منم شنیدم خوبه 

شمااستفاده کرد همسرتون ؟تاثیریم داشت؟

فقط خررررنوب

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اره منم شنیدم خوبه  شمااستفاده کرد همسرتون ؟تاثیریم داشت؟

بد نبود اما باید منظم بخوری ک همسر من همش یادش می‌رفت ،ولی درکل با اسپرم ضعیف هم میشه باردار شد من الان هفت هفته ام 

فقط خررررنوب

باید از عطاری بگیرم؟

دم کنیم یا جوری دیگه استفاده میشه؟

باید از عطاری بگیرم؟ دم کنیم یا جوری دیگه استفاده میشه؟

شوهرم تا چند ماه میخورد خیلی تاثیر داشت ولی ادامه نداد

طریقه مصرفش دقیییق تو نت هست عزیزم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
 بد نبود اما باید منظم بخوری ک همسر من همش یادش می‌رفت ،ولی درکل با اسپرم ضعیف هم میشه باردار ش ...

انشالله که نی نیت سالم بیاد بغلت😘

نه عزیزم من ده ساله این مشکلو داریم

کلی داروخورد همسرم عمل کرد ولی باز هیچی

دکترگفت برین ای وی اف که ماشرایطشونداریم

دیگه چندماهه بیخیال دارو و دکترشدیم

شوهرم تا چند ماه میخورد خیلی تاثیر داشت ولی ادامه نداد طریقه مصرفش دقیییق تو نت هست عزیزم

باشه عزیزم ممنون

انشالله که نی نیت سالم بیاد بغلت😘 نه عزیزم من ده ساله این مشکلو داریم کلی داروخورد همسرم عمل کرد ...

مرسی عزیز دلم می‌دونی عزیزم یه مدت بی خیال شو کلا پیاده روی زیاد برو چون وقتی بدن خودت اماده باشه با تعداد خیلی کم اسپرم هم باردار میشی اینچ دکترم بهم گفت ک اینجوری هم شد من کلا بی خیال بودم ونا امید دیگه ،بعد قبل بارداری یه ماه میشد همش با دوستم بی ون می‌رفتیم چون ماشین خراب بود پیاده روی طولانی بعد من سه کیلو وزن کم کردم همون ماه هم باردار شدم خیلی این موثره