_lexa مدیر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 875 عنوان معلم هاااابیان | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 19 پست دوستان کسی بوده برا معلمی قبول شده باشه چقد حقوق معلماس؟؟؟ مثلا باسابقه کم منظورمه ...واینکه چجور میتونم با بچه ۲ساله بخونم برا استخدامییی؟؟؟بدون سهمیه هم هستم چجور شروع کنم اصلا سخته برام با این فسقللللی یام 1401/07/29 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lexa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 875 گاهی میدادم مامانم و بالاخره ما خانما اگر واقعا چیزی رو بخوایم براش تلاش میکنیم من ۴ جا ازمون دادم ... من کسی نزدیکم نیست که برام بگیره حتی شوهرم از صب تا شب سرکاره ..شما روزی چند ساعت میخوندین ؟چند ماه تلاش کردین ؟؟ یام
نادیاجان عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 595 جدیی احسنت به شما ..رشتتون چیه شما ؟ رشتم حسابداریروزی ۳ با ۴ ساعتالبته پایمم قویه..درسا برام حالت مرور داشتن
_lexa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 875 رشتم حسابداری روزی ۳ با ۴ ساعت البته پایمم قویه..درسا برام حالت مرور داشتن میشه بپرسم چندماه خوندین ..ببخشید زیاد سوال پرسیدم ازتون یام
نادیاجان عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 595 میشه بپرسم چندماه خوندین ..ببخشید زیاد سوال پرسیدم ازتون ببین من برای کنکور ارشد خوندم از دی ماه تا اردیبهشت...بعد برای ازمونا با یه مرور حل بود قضیه
_lexa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 875 ببین من برای کنکور ارشد خوندم از دی ماه تا اردیبهشت...بعد برای ازمونا با یه مرور حل بود قضیه ممنونم واقعا از پاسخگوییتون نمیدونین چقددد دلم میخواد شاغل شم ..ولی بخاطر دخترم سردر گمم که چجور درکنارش بخونم برا استخدامیها یام