2777
2789
عنوان

معلم هاااابیان

199 بازدید | 19 پست

دوستان کسی بوده برا معلمی قبول شده باشه چقد حقوق معلماس؟؟؟ مثلا باسابقه کم منظورمه ...واینکه چجور میتونم با بچه ۲ساله بخونم برا استخدامییی؟؟؟بدون سهمیه هم هستم چجور شروع کنم اصلا سخته برام با این فسقللللی

یام                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم دوسالشه دارم برا استخدامی میخونم اپ

سخته ولی باید اراده داشته باشی دیگه 

لیسانس چه داری 

میگن ۶یا ۷ میلیونه

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
منم پسرم دوسالشه دارم برا استخدامی میخونم اپ سخته ولی باید اراده داشته باشی دیگه  لیسانس چه د ...

روانشناسی 😓حتی پول خرید کتابا رو ندارم خیلیی گرونن اصلا سردرگمم نمیدونم چجور شروع کنم

یام                              
روانشناسی 😓حتی پول خرید کتابا رو ندارم خیلیی گرونن اصلا سردرگمم نمیدونم چجور شروع کنم

منم مثل توم عمومی ۲۳۸ هزار 

منم دارم پول جمع میکنم الان ۱۵۰ دارم بشه ۲۵۰ شفارش بدم بیارن برام 

ولی از نت دانلود کردم 

خوشم نمیاد پی دی اف 

کتاب بیشتر دوس دارم راحترم 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
من با شرایط شما خوندم و قبول شدم البته همیشه شاگرد اول و درسخون بودم حقوقم بدو ورود ۵۶۰۰ حدقل حقوق ...

چجوری شما با بچه ۲ساله درس خوندین کسی کمکتون بود یا موقعی که میخوابید ..روزی چن ساعت میخوندین؟؟چنبار استخدامی دادین رششتون چیه ؟؟؟؟ اگر مایل بودین ممنون میشم جواب بدین🌹😘

یام                              
منم مثل توم عمومی ۲۳۸ هزار  منم دارم پول جمع میکنم الان ۱۵۰ دارم بشه ۲۵۰ شفارش بدم بیارن برام& ...

اره من ترما اخر مجازی بودم چشام کوووور شدن باگوشی درس میخوندم

یام                              
چجوری شما با بچه ۲ساله درس خوندین کسی کمکتون بود یا موقعی که میخوابید ..روزی چن ساعت میخوندین؟؟چنبار ...

گاهی میدادم مامانم و بالاخره ما خانما اگر واقعا چیزی رو بخوایم براش تلاش میکنیم

من ۴ جا ازمون دادم و ۳ تاشو قبول شدم. اون یکیم که قبول نشدم یکی از کتاباشو کلا نخوندم...وگرنه اونم قبول بودم

مامانم ۴،۵ساله مدیره  مدیر راهنمایی متوسطه اول  قراره امسال زیادترش کنن والا نمیدونم&nbs ...

عزیزم موفق وسلامت باشن مادرتون ان شالله

یام                              
گاهی میدادم مامانم و بالاخره ما خانما اگر واقعا چیزی رو بخوایم براش تلاش میکنیم من ۴ جا ازمون دادم ...

جدیی احسنت به شما ..رشتتون چیه شما ؟

یام