دوستان کسی بوده برا معلمی قبول شده باشه چقد حقوق معلماس؟؟؟ مثلا باسابقه کم منظورمه ...واینکه چجور میتونم با بچه ۲ساله بخونم برا استخدامییی؟؟؟بدون سهمیه هم هستم چجور شروع کنم اصلا سخته برام با این فسقللللی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
من با شرایط شما خوندم و قبول شدم البته همیشه شاگرد اول و درسخون بودم حقوقم بدو ورود ۵۶۰۰ حدقل حقوق ...
چجوری شما با بچه ۲ساله درس خوندین کسی کمکتون بود یا موقعی که میخوابید ..روزی چن ساعت میخوندین؟؟چنبار استخدامی دادین رششتون چیه ؟؟؟؟ اگر مایل بودین ممنون میشم جواب بدین🌹😘