سلام دوستان من هفته نهم بارداری هستم تهوع امونمو بریده به نظرتون چی کار کنم بهتر میشم تا حالا دو بار سیرابی خوردم نون سوخاری می خورم امروز هم زنجبیل خریدم نمیدونم بخورم یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زنجبیل نه مخصوصا ماه های اول میگن رو ذهن بچه تاثیر خوبی نمیذاره از خیلیا شنیدم اینو اب انار بگیر ملس باشه اونو بخور تاثیرش خوبه ولی درکل چاره ای جز تحمل نیست متاسفانه
صبحا اگه حالت تهوع داری قبل از اینکه از خاب بلند شی حتمااا یه چیز شیرین بخور
ولی چیزای شیرین همیشه حالت تهوع رو بدتر میکنن
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
هیچ درمانی نداره ،فقط تحمل ،توکل ،تا 4ماهگی همینه ،البته من تا تو اتاق زایمان در حال استفراغ بودم ،ولی شک نکن بچه باهوش و زیبایی خواهی داشت ،خدا کمکت کنه یاد بارداریهای خودم افتادم تنم لرزید ،فقط تحمل،دمیترون نخور که یبوست شدید میده و بیچارت میکنه