بنظرتون من ک الان نامزدم باید خونه مادرشوهر اینا برم و بیام؟ چند بار تاحالا مامانش گفته بزار بیام دنبالت بریم واسه ناهار یا شام هی من گفتم ن .نکنه ناراحت بشن بگن خودشو داره میگیره
رفتنی که باید بری ولی چند بارشو خودت باید تشخیص بدی.... اگه رفت و آمدم نباشه شناختی پیدا نمیشه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
با خود نامزدم میرم میام اما خونشون تاحالا نرفتم از ی طرف نامزدم میگه اگ خونمون نیایی من روم نمیشم ال ...
خب راست میگه بالاخره تو باید خانوادشو بشناسی نامزدم باید خانوادتو بشناسه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی