بنظرتون من ک الان نامزدم باید خونه مادرشوهر اینا برم و بیام؟ چند بار تاحالا مامانش گفته بزار بیام دنبالت بریم واسه ناهار یا شام هی من گفتم ن .نکنه ناراحت بشن بگن خودشو داره میگیره
رفتنی که باید بری ولی چند بارشو خودت باید تشخیص بدی.... اگه رفت و آمدم نباشه شناختی پیدا نمیشه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
با خود نامزدم میرم میام اما خونشون تاحالا نرفتم از ی طرف نامزدم میگه اگ خونمون نیایی من روم نمیشم ال ...
خب راست میگه بالاخره تو باید خانوادشو بشناسی نامزدم باید خانوادتو بشناسه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی