2777
2789
عنوان

چطوری رابطمو با شوهرم خوب کنم

428 بازدید | 20 پست

شوهرم اخلاقش طوریه خیلی بش گیر بدم دعوا میکنه خیلی دو سه روزه زیاد تحویلش نمیگیرم خودش میاد دورم ولی خب هنوزم میبینم میره تو تراس حرف میزنه یا تو اشپزخونه چت میکنه نمیدونم چیکار کنم بخدا بدم میاد از این کاراش چکشم کنم بدش میاد دعوا میکنه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پیگیرش نشو فک کرده چ تحفه اییه ازت دور میشه

دقیقا همینه .ولی میترسم بره دختربازی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه .ولی میترسم بره دختربازی

هرچقدرم جلوشو بگیری میره با ی روشی پس ارامش خودت واجبتره و خودتو درگیرش نکن روخودت کار کن میخای بری سمتش زود یادت بیار ب خودت بگو نه ب من چه مواظب اخلاقت باش روشم ب روت باز نکن 

هرچقدرم جلوشو بگیری میره با ی روشی پس ارامش خودت واجبتره و خودتو درگیرش نکن روخودت کار کن میخای بری ...

روش باز شده همه چی میگه چیکار کنم مودب بشه

خدانیاره زن از مردش چیزی ببینه همش حس میکنه بایکی هست😪

اره بخدا یه بار دیدم چت کرده یبارم رسید کارت به کارت به اسم یه خانم دیدم وقتیم بهش گفتم چ الم شنگه ای راه انداخت

فقط سرسنگین و دیگه پیگیرش نشووو خیلی نرمال زندگیتو کن خودش میاد سمتتتت 

سخته برام سنگین شدن وقتی بیرون خیلی دلم تنگش میشه خیلی دوسش دارم متاسفانه

سخته برام سنگین شدن وقتی بیرون خیلی دلم تنگش میشه خیلی دوسش دارم متاسفانه

چون بیکاری سرتو گرم یچیزی کن که دیگ فکرشو نکنی ب خودت برس موهات پوستتت برقص باشگاه بازار بگرد پیاده روی اندامت برس ب خونت برس 

چه گیر بدی چه ندی چک کنی یا نکنی اگه اهل دختربازی باشه کاری از دستت برنمیاد، بزن فاز بیخیالی تمام

چطوری بیخیال باشم

چون بیکاری سرتو گرم یچیزی کن که دیگ فکرشو نکنی ب خودت برس موهات پوستتت برقص باشگاه بازار بگرد پیاده ...

راستش یکم تنبلیم میاد برم بیرون دوستی هم ندارم

راستش یکم تنبلیم میاد برم بیرون دوستی هم ندارم

ازش خرجی زیاد بگیررر همه چی بخر فقط ب خودت برس فقط فقطم بیخیال بزار بره هرکاری میکنه بکنه اخرش ک تویی براش میمونی و خودش میفهمه و میچسبه بهت باز 

ازش خرجی زیاد بگیررر همه چی بخر فقط ب خودت برس فقط فقطم بیخیال بزار بره هرکاری میکنه بکنه اخرش ک توی ...

جدیدا زیاد نمیده میگه بازار خرابه خستم کرده