2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی دوو کی داره؟

3238 بازدید | 16 پست

سلام... ماشین ظرفشویی دوو مدل ۱۴۱۳ بهم گفتن کره ایه....کسی داره این مدل؟ به نظرتون این مدل اصله؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
بگیر
3
50%
نگیر
3
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سایددوودارم راضیم البته به پای الجی قبلیم نمیرسه ولی خوب بازهم تو بازار فعلی ایران بهترینه ماشین لباسشوییمم دووهستش راضیم مادرشوهرم هم تلویزیونشوداره راضیه در مورد ماشین ظرفشوییش نمی دونم چون ندارم ولی اون دفعه تو فروشگاه دومدل بود که فروشنده گفت یکیش کره ایه که قاچاقه که البته من فکر می کنم چینی بود ولی اصرار می کرد کره ایه ولی نوع دومش تولید ایران بود مدل اولشم می گفت ضمانت شرکتی داره نه شرکت دوو یه شرکت خصوصی 

مادر شوهر من دوو داره.داخلش اونجایی که ظرف و ظروف میذاری همش پوسیده و کنده میشه خودم ال جی دارم ،چن ...

میشه مدلاشو دقیق بهم بگی؟خم از خودت هم مادرشوهرت..مرسی

این مدلم که من پرسیدم میگه اصله کره اس

پس حتما قاچاقه چون قانونی وارد نمیشن اینها ضمانت شرکتی دارن ولی من جای شما باشم دووی ایرانی که قطعاتش چینیه رو می گیرم چون واقعا به این شرکتهایی که اسمشون به عنوان خدمات پس از فروش هست اعتباری نیست حداقل اون جوری با ضمانت شرکت دوو سروکارداری و مشکلی پیش بیاد اون خدمات میدن .در مورد ماشین ظرفشویی نمیدونن ولی ماشین لباسشویی همسایمون مشکل داشت کارشناس اومد تایید کرد یکی دیگه براش اوردن .البته که از لحاظ کیفیت سامسونگ و الجی نمیشن ولی در شرایط فعلی دیگه اینا بهترین گزینن چی میشه کرد

پس حتما قاچاقه چون قانونی وارد نمیشن اینها ضمانت شرکتی دارن ولی من جای شما باشم دووی ایرانی که قطعات ...

آره ضمانت نامش شرکتیه...ولی خود فروشنده خیلی اصرار داشت که همه چیش اوکیه و شوهرمم میگفت ایرانی ها کیفیت ندارن تازه گرونترم هستن..منم نمیخواستم خیلی هزینه کنم برا همین بین بکو و این مدل مونده بودم که نهایتا اینو برداشتم...حالا استفاده کنم میام میگم خوب بود یانه