2777
2789

دوس ندارم دیگه خونشون برم ولی مامانم چون از چیزی خبر نداره سرزنشم میکنه

مادرشوهرم بقیه خیلی میگن زن خوبیه ولی با من‌انگار ن

مثلا یه شب خونشون بودیم یکم ماست رو زمین ریخت گفتم ببخشید خاله با این حالت 😒نگاه کرد و چیزی نگفت

یبارم رفتم بازار باهاش بعد برگشت گفت لبت خیلی خشکه ی چیزی بزن خوب شه زبون نزن بهش😒اینم دقیقا حالتش اینطور بود

یبار دیگم گفت بخور تا چاق شی😏 اخه خیلی لاغرم

ولی دیدم با یه دختره که برادر زاده شوهرش میشه خیلی صمیمیه حداقل ۳۰ سال ازش کوچیکتره😑🤐ولی چنان صمیمین که بیا ببین

ولی با من نه یه جوری تو همه هروقت من و میبینه

پدر شوهرم بد نیست زیاد 

برادرشوهرم هروقت من و میبینه اینطوری میشه😒😑😑یه سلام به زور میده

خواهر شوهر ندارم 

🥲شاید چون لاغرم میگم اینطور ازم بدشون میاد؟ 😞

مادرشوهرم میگفت یه پالتو دیگه بخر اینو نپوشی دیگه😞

خسته شدم یکی بگه باید چیکار‌کنم یکم خوب شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم اونا ن رفتارشون مشکل داره ن قیافه میگیرن تو خودت ذهنت زیاد فکر میکنه و از همه چی عیب در میاره هزار تا الان تاپیک زدی معلومه ذهنت ارامش نداره بد برداشت مبکنی رو خودت کار من ذهنتو رها کن

گور بابای بدخواه 

عزیزم 

خانواده خودمونم ی همچین برخوردایی دارم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

عزیز دلمممم 

می‌دونم الان برات مشکل هست و نشخوار فکری گرفتی ولی بسنج ببین تو ذهنت منفی نیست احیانا؟ 

همه تاپیک هات همینه ، به خودت نگیر شاید مدل و قیافه اش این شکلی هست

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

با همه وجود میفهمتت مادرشوهر منم اینطوریه بامن البته خیلی زبونی تحقیرم کرده

الان باعث شده رابطه منو پسر عزیزش سرد بشه همین الان سر اذان از خدا خواستم از حقم نگذره کلی محبت کردم ولی گازم گرفتن 

😞ادم حساسیم چون خانوادم از گل نازکتر بهم نگفتن

منم اینطورم دارم کم کم درست میشم پیج های روانشناسی رو دنبال میکنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ارهقدم ۱۷۰ وزنم ۴۰😞

من ۱۶۵ ۴۸ 🥲بخاطر استرس کنکور کلا چوب شدم 

اینجا ایرانه شعور نداره چاق باشی میگن خیکی لاغر باشی میگن مردنی ولکن اهمیت نده 

شما باید ۶۵ کیلو بشین 

باشگاه برو حتما