یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من سر بچه اولم توبارداری عروسی بچه خواهرشوهرم بود ولی رنگ نکردم
چون ضرر داره
الانم باردارم ۹ هفته چندوقت دیگه عروسی یکی از اقواممه ولی نمیتونم رنگ کنم
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
خوب نیست رنگ نکن من سر بچه اولم توبارداری عروسی بچه خواهرشوهرم بود ولی رنگ نکردم چون ض ...
مرسی چشم دیگه از خیرش گذشتم ی سوال دیگ شما سن جنین رو از روی سنو حساب میکنید یا روی تاریخ پریودی من طبق سنو الان نه هفته ولی طبق تاریخ پریودی الان یازده هفته حالا نمیدونم کی برای غربارگری برم
مرسی چشم دیگه از خیرش گذشتم ی سوال دیگ شما سن جنین رو از روی سنو حساب میکنید یا روی تاری ...
سنو مطمئن تره دیگه
حتما لقاح و لانه گزینی دیرتر انجام شده
سنو بهتر نشون میده
منم طبق سنو امروز ۹ هفته و ۵ روزم
ولی طبق تاریخ پریودی ۹ هفته و دوروزم
دیگه همون سنو رو حساب میکنم
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت