2777
2789
روحمو شکست داغونم کرد داغون چرا نباید دردی ک مندکشیدم. و بکشه چرا انقد قانون برای زنا سخت و مسخره اس ...

اتفاقا به همون اندازه مرد هرزه داریم زن هرزه هم به همون تعداده که دارن با مردا هرزگی میکنن هر دو طرف مقصره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضام

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
با ترک کردن من ک نمیشکنه  من چهار بار خودکشی کردم از فشار

خدا جوری میشکندش که صدای استخوانش تا آسمان هفتم بره.

چرا فکر میکنی همش ما خودمون باید انتقام بگیریم؟

بعدشم اون سرشار از کثافت و نجاسته. تو چرا خودتو میکشی؟

من تو همین شرایطم. کسی که دوسش داشتم خیانت کرد منم میخوام ازش انتقام بگیرم😁

این انتقام به نفع تو نیست

اون مریضه تو چرا میخوای خودتو مول اون مریض کنی

حیف روح وجسم پاکت نیست مثل اون به بجن بکشی؟

خدا جوری میشکندش که صدای استخوانش تا آسمان هفتم بره. چرا فکر میکنی همش ما خودمون باید انتقام بگی ...

عزیزم منو با چرب زبونی گول زد بچه دار کرد و بیکاره کرد بچرو‌ ک دست بالم بسته باشه ‌منو تو خونه حبس و کتک زد ب علاوه خیانت نمیخام باهاش ادامه بدم جایی ندارم برم

این انتقام به نفع تو نیست اون مریضه تو چرا میخوای خودتو مول اون مریض کنی حیف روح وجسم پاکت نیست مث ...

شوهرم نبود که. 

میخواستیم ازدواج کنیم بهم خیانت کرد با دوست دختر سابقش.

یکی از رئسای شرکتمون هست که کسی که دوسش داشتم باهاش خیلی رقابت داشت و بهش حسودی میکرد. 

میخوام به اون آقا پیشنهاد بدم که دق کنه از حسادت. 

البته اون آقا از همسرش جدا شده و به شدت با شخصیت و مغروره و محل سگ هیچ خانومی نمیذاره

ولی من تورش میکنم صرفاً برای انتقام از اون مردک خائن

شوهرم نبود که.  میخواستیم ازدواج کنیم بهم خیانت کرد با دوست دختر سابقش. یکی از رئسای شرکتمون ...

ول کن بابا مثل اشغال بنداز دور 

چرا برات اون اقا مهمه الان با این کارش باید از چشمت بیفته وکلا بهش فک نکنی نه این که با مرد زن طلاق داده بری دوست بشی اون آدمی که ارزش فک کردن نداره انتقام بگیری

تو با  خوشبخت شدن وازدواج موفقت میتونی این انتقام بگیری که نه  دوستی با مرد دیگه