2777
2789

من یه ادم بد اخلاقم چطوری خوش اخلاق شم مخصوصا برای خانواده ام 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پدر یا مادرت بد اخلاقن . ادما از اطرافیانشون تاثیر میپذیرن 

باید اخلاقای بدتو بنویسی رو کاغذ و سعی کنی که دیگه اون رفتارا رو نداشته باشی 

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

ببین من میتونم فقط برای اجتماع بگم برات چجوری باشی تعریف از خود نباشه من خیلی خوشگلم دیدی بعضیا رو خوشگلن به خودشون میگیرن من اصلا اینجوری نیستم خیلی گرم و صمیمی و بیشتر اوقات خنده رو هستم خنده ی ملیح البته اینجوری نباش که بهت بگن کم بخند و مهربونم هم هستم یه جوریه اخلاقی که هر جا میرم بهم میگن انرژی مثبت خالص

Ilmah

معنی خوش اخلاقی از دید من دورو نباشم وحد و مرز داشته باشم 

ی خواهرشوهر دارم خیلی حرفهای رکیک و زننده میزنه من چون بدم میاد بهم میگن اخلاق داشته باش !!!

معنی خوش اخلاقی از دیده هرکسی فرق می کنه 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 

اطرافیان به من میگن خیلی صبور و خوش اخلاقی با وجودی که سنم کمه.

ببین عزیزم اول از همه باید سعی کنی اخلاق هایی که فکر میکنید بد هستن رو کنار بزاری

مثلا لبخند بزنی

اخمو نباشی

شنونده خوبی برای خانواده و اطرافیان باشی

وقت زیادی با خانواده بگذرونی‌

بعضی وقتا برای خانواده غذا درست کنی

یه کادوی کوچیک برای پدر و مادر

بگو بخند داشته باشی

سعی کنی در برابر کارای بد دیگران کمی صبور باشی و سریع عصبانی نشی

طرف مقابلم درک کنی و ابراز همدردی کنی

دلسوز باشی

و هر خصوصیاتی که یه اخلاق خوب داره و داشته باشی و اخلاق بدتو کنار بزاری

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

منم متاسفانه بد اخلاقم البته از وقتی دعا می کنم  خداروشکر بهتر شدم

ادمای خوش اخلاق همیشه لبخند می زنن حال و احوال کردنشون گرمه پرخاش نمی کنن عصبانیتشو نو کنترل می کنن بابقیه سازگارن و به تفاوت ها احترام میزارن آستانه تحملشون بالاست مغرور نیستن لجباز نیستن گذشت دارن و...

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
منم بد اخلاقم گند گند برعکس همسرم خیلی صبور با اخلاقه☹️☹️

خاله ی منم دقیقا اینجوریه خودشم اعتراف میکنه به خدا بهش میگم حیف این شوهراس گناه دارن مامانمم با بابام اینجوریع

Ilmah

بداخلاقی و خوش اخلاقی از نظر هرکس میتونه متفاوت باشه. 

اول باید بد اخلاقی رو تعریف کرد. به چی داری میگی بد اخلاقی؟ بداخلاقی شامل چه ویژگی هایی میشه؟ 

حالا توی گام بعدی همین کار رو برای خوش اخلاقی انجام داد. 

مبدا میشه بداخلاقی، مقصد میشه خوش اخلاقی. مسیر بینش و ویژگی هایی که باید تغییر کنه رو راحت میشه مشخص کرد اینجوری.