2777
2789
عنوان

ظهر مهمون دارم فک کنم گندددد زدم😢

539 بازدید | 17 پست

از دیشب قرمه سبزی بار گذاشتم حالا هرکاری میکنم آبش ب شدت زیاده چکار کنم الان خیلیییی آبکی شده😢چکار کنم غذام باید برای ساعت ۱۱ آماده باشه اگه آش خشک نشد چیییی😢😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرشو زیاد کن آبش کشیده بشه

یا اینو نمیدونم یه نصف بسته سبزی بریز به شرطی که لوبیا کم نیاد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

یه کم بهش سبزی اضافه کن 

مامانم هر وقت آبکی بشه خورشتش یه کم سبزی اضافه میکنه 

البته سبزی سرخ شده اماده ، نه سبزی خام

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

سلام زیاد نکن خورشت رو وآ میره بایک ملاقه آب خورشت رو بکش تو یک قابلمه دیگه بعد اون رو بزار رو شعله زیاد بزار بجوشه وقتی خوب کم شد به روغن اومد دوباره بریز توش ما رستوران داریم همیشه اینجوری میکنم خورشت جا افتاده تر دیده میشه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن