2821
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون همه بیاید

36 بازدید | 3 پست

من و رفیقم چند روزه پشت سر هم با هم بحثمون شده اون خیلی اعصاب منو خورد می‌کنه جنون بهم دست میده بعد به من میگه تو خوشت میاد الکی بحث کنیم همش اعصابمو خورد می‌کنی من خودم کم بدبختی دارم در حالی که منم خودم خیلی تو فشارم من همیشه اونو درک میکنم ولی اون نه تا یه چیزی هم میگم یه جور رفتار می‌کنه آخر سر من میشم مقصر 

دیشبم کلی باهم بحث کردیم اونم یه چیز گرفت دستش دیگه جوابمو نداد من هر چقدر پیام دادم فایده نداشت تا صبح بهش پیام دادم جوابمو داد قرار شد امروز غروب بریم بیرون 

من فقط چون دوسش دارم این همه غرورمو لهه میکنم و تلاش میکنم ولی اون کارای خودشو نمی‌بینه تهشم به من میگه تو دیونه ای

حالا غروب میخواییم بریم بیرون به نظرتون باهاش حرف بزنم؟؟یا کلا بیخیال بشم با خودم کنار بیام و باهاش ادامه بدم دیگه مهم نمی‌کشه

اون آدم بشو نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823
2791
2779
2792