2777
2789
عنوان

پر خواب های عزیز😁😬

142 بازدید | 27 پست

سلام قشنگا.شب همگی بخیر.

دوستان کسی هست که خیلی پرخواب بوده باشه و با دارو درمان کرده باشه؟

و اینکه میتونیم به کم خوابیدن هم عادت کنیم؟

کسی هست که این نوع تجربیاتو داشته باشه؟؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

من اگر یک روز کامل هم بخوابم بازم شبش خوابم میبره     اصلا سیر نمیشم از خواب  خخ

عوامل زیادی  باعث میشه مثلا تیروئید یا کم خونی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوابم روزی ۱۰ ساعت بود از وقتی شاغل شدم شده ۶ الی ۷ ساعت و سرحال تر شدم کسل نیستم و عادت کردم جمع ...

من ۱۲ ساعتم😭😭🥲دوس دارم کم بخوابم نمیدونم چیکار کنمممم خواهر

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
من خرس قطبي بودم بعد بچه اونقد بيخوابي كشيدم كه ديگه عادت كردم به كم خوابيدن

واقعااا؟خدایی نکرده بخاطر کم خوابیدن مریض نشدین؟بنظرتون برای عادت کردن چند روز باید بگذره؟

واقعااا؟خدایی نکرده بخاطر کم خوابیدن مریض نشدین؟بنظرتون برای عادت کردن چند روز باید بگذره؟

مريض كه نه ولي يكم عصبي شدم. بعد يه سال ديگه برام عادي شد.الان زياد نميتونم بخوابم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
من اگر یک روز کامل هم بخوابم بازم شبش خوابم میبره      اصلا سیر نمیشم از خواب   ...

علائم تیرویید غیر از خواب زیاد دیگه چیه؟

اییییییی خدا من بدبخت شبانه روز ۴ یا۵ ساعت میخوابم دیگه سر شدم ازبیخوابی باقرص خوابم  نمیخوابم ...

خوششششششش بههههههه حالتتتتتتتتتتتتت ای خدااااا🥲

مريض كه نه ولي يكم عصبي شدم. بعد يه سال ديگه برام عادي شد.الان زياد نميتونم بخوابم

ممنونم ازت عزیزم.کاش بتونم عادت کنم

من ۱۲ ساعتم😭😭🥲دوس دارم کم بخوابم نمیدونم چیکار کنمممم خواهر

عزیزم منم مث توعم خیلیییییی میخوابم و همش دوس دارم بخابم بنظرم دلیلش میتونه بی هدفی باشه چون من ی دوره ای هدف داشتم بخاطر اون ذوق میکردم صب زود بیدار شم ورزش کنم شبا هم زود بخابم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیزم منم مث توعم خیلیییییی میخوابم و همش دوس دارم بخابم بنظرم دلیلش میتونه بی هدفی باشه چون من ی دو ...

منم هدف دارم اما خب یهو بیهوش میشم میرم کما😂😑