الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون هرچی باشه بهتره ازنظرمن . من اینجوری دلم میخواد
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
اگه واقعا هدفت اینه که همسر داشته باشی از تنهای در بیای همون ازدواج نکنی بهتره مردی که هدفش اینه یه همسر یه رفیق و بچه های خوبی داشته باشه حقشه ازدواج کنه بعضی از مردها با اینکه مسولیت زن بچه دارن ولی مثل مجردها چشممشون دونبال ناموس دیگرانن
دقیقا شما پسرا دنبال چه دخترایی هستید که میگید دختر درست حسابی نیسهمه معیارتون شده اندام و چهره به ش ...
وقیقااااااا
اینها دختر میخوان هیکل جنیفر لوپز
صدای ادل
صورت آنجلینا جولی
ثروت لیدی گاگا
اخلاق و مهریه فاطمه زهرا!!!!!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...