2777
2789
عنوان

پر خواب های عزیز😁😬

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
علائم تیرویید غیر از خواب زیاد دیگه چیه؟

لروش دست

تورم گلو 

تپش قلب 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
والا خوش به حال تو حسرت یه خواب به دلم مونده 🤕

من یجوری میخوابم انگار مردم😑😐کلا هیچی نمیفهمم.بالای سرمم داد بزنی نمیفهمم

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هدف دارم اما خب یهو بیهوش میشم میرم کما😂😑

شاید هدفت زیادی جدی نیس ولی درهرحال درکت میکنم😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
منم هدف دارم اما خب یهو بیهوش میشم میرم کما😂😑

😝😝😝🤣🤣🤣🤪🤪😝😝🤣 مثل من دقیقا 

چهارساعت روی کاغذ برنامه ریزی میکنم بعدش ۳ ساعت و نیم همونجا رو کاغذ بیهوش میشم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
😝😝😝🤣🤣🤣🤪🤪😝😝🤣 مثل من دقیقا  چهارساعت روی کاغذ برنامه ریزی میکنم بعدش ۳ ساعت و نیم همو ...

وایییییی😂😂😂😂😂

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
عزیزم منم خیلی وقت بود خستگی و خواب زیاد داشتم تا اینکه دکتر برام ویتامین ب ۱ نوشت خیلی سرحال شدم&nb ...

سلام عزیزم خوبین؟؟منظورتون همون b1 300 هست؟و اینکه آزمایش دادین؟

سلام عزیزم خوبین؟؟منظورتون همون b1 300 هست؟و اینکه آزمایش دادین؟

بله عزیزم نه آزمایش ندادم ویتامین b1هم محلول در آب هست مثل ویتامین سی و باعث مسمومیت نمی شه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
بله عزیزم نه آزمایش ندادم ویتامین b1هم محلول در آب هست مثل ویتامین سی و باعث مسمومیت نمی شه

عه خیلی خیلی ممنونم ازتون عزیزم♥️🙏🏻