2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سخته و همیشه یاد ادم میمونه حتی اگه طرف پیامبر بشه

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
خدا میبخشه بگذر خدا هم ازت بگذره.مطمئن باش به پاس بخشیدنت خدا پاداشتو میده

به قران دست خودم نیس یادمه شهرستان که بودم منتظربودم یه پبام بده اقا داسته به دوست دخترش پبام میداده

متاسفانه زیاد شده شوهر خواهر منم خیانت کرده دختر ۱۶ ساله دارن 

من به خواهرم پیشنهاد مشاوره دادم که بتونه راهنماییش کنه 

شما هم مشاوره برو 

حق داری الان عصبانی باشی ولی سعی کن تو عصبانیت تصمیمی نگیری که پشیمون بشی 

وقتی میگه محبت داره میکنه یعنی شما و فرزنداتون دوست داره و لغزش کرده که فکرشون نمکیرد شما بفهمی 

فقط مشاوره برو اصلا خانواده ها رو در جریان نزار 

پدرم گفت چون اولین بارشه بهش فرصت بده  ولی ۸ تاشرط گذاستم

فضولی نیست اگه بپرسم چه شرطهایی؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

به قران دست خودم نیس یادمه شهرستان که بودم منتظربودم یه پبام بده اقا داسته به دوست دخترش پبام میداده

به خاطر ارامش روان خودت چشم پوشی کن.و بهش یکبار فرصت بده.فکر کن این اتفاق برای تو میفتاد انتظار بخشش داشتی یا نه