2777
2789
عنوان

دعای مشکی پوش برای همه نی نی سایتی ها....😇😊🙃🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق ان است که چون پروانه بال زنان دور شمع سوخته ، بریده است از جهان  گرچه من پروانه بودم تو ...

عاشق آن است که حرفش به عمل ختم شود ، ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود ...

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
یه تاپیک دارم چندتا دعا بخونه عشقش یادش بره پیدا کردم لینکش میدارم برات 

باشه بزن ...مرسی☺😚😚🤩

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
الهی این‌همه مهربونیت به خودت برگرده🥰

قربونتون برم....😚😚🤩😗😍

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
دعا کنید پسرخالم ازاد بشه

انشالله هر چی خیره براش پیش بیاد.☺😚😗

ممنون از این همه دعای قشنگ  ایشالا لب شمام لبخند باشه همیشه

مرسی عزیزدلم.☺😗😗😗

بریدیم از نبودن امام زمان(عج) 

هیییی.. آرزومه وقتی امام زمان ظهور میکنه من زنده باشم...😔

باشه بزن ...مرسی☺😚😚🤩

بیا بخونه حتما جواب میده ها حتما حتما 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7366670/کیا-میخوان-عشقشون-فراموش-کنن-بیاین-یه-روش-بگم-فقط-یه-هفته-بعد-نتیجه-بهم-بگینا?page=3

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*