2777
2789

فک کنید دوسال خودمو کشتم تو خیلی زمینه ها رشد کنم که ایده الش بشم گفتم حتما با دختر پزشکی ،تحصیل کرده ایی چیزی وارد رابطه میشه چون خیلی خودش موقعیت اجتماعیش عالی بود و پخته فهمیده

الان فهمیدم اون دختر نه درس خونده نه حرفه بلده تازه نوجون هم هست

پسره یه نه ده سال ازش بزرگتره

اعتماد به نفسم خورد شد حس پیری گرفتم 

واقعا خوشبحال پسرا تا هر سنی بخوان پیشرفت میکنن اخرشم دنبال دختر سن پایین میرن 

بعد من سنم پایین بود چرا خبری از اینا نبود

یکی دیگ از اقایونی هم که تو محل کار خیلی خفن بود اونم ۳۰ سالشه با دختر ۱۸ ساله وارد رابطه شده جفت اینا حارضر نبودن با دختری حاشیه دار بشن اما الان برای اینا بیو زدن

Reza

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن تو روزی خودتو داری 

باز خوبه این مدت رشد کردی 

خدا آدم زیاد داره

یه بهترشو بهت بده  آبجی 😘😘😘🫂🌹

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

آدم نباید برای پیشرفتش به بقیه دل ببنده استارتر اگر اونا برن زندگی آدم رو میبرن دورازجونتون ...حالا این آقا می‌دونستن شما بهش علاقه مند هستین یا خیر ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••