2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

111433 بازدید | 1797 پست

خواهرم خیلی خوشگله دماغش کوچیکه گونه هاش انگاری ژل زده در کل انقدر خوشگله و ظریف و سفید و شیکه که هرجایی بریم همیشه از خواهرم همه تعریف میکنن لباست چقدر قشنگه و دستبندت چقدر قشنگه و ... یا اصلا هر رنگی لباس بخاد میتونه بپوشه و بهش میاد همیشه لباسای خوشگل و شیک میخره و میپوشه انقدررر خرج میکنه هردفعه بیرون میریم باید یچیزی بخره هیچوقت به من پول نمیمونه خرید کنم😐

وقتی هم که رفتش کلاس اول راهنمایی یعالمه خواستگار داشت ولی من تا الان یدونه هم خواستگار نداشتم😂😂حتی دخترخالم که از من کوچیکتره هم خواستگار داره ولی من ندارم

برخلاف خواهرم من یذره پوستم تیره اس و هیچوقت تو چشم نبودم همیشه هم باید فقط لباسایی بپوشم که رنگش بهم میاد 

هیکلمم درشته اصلا ظریف نیستم کلا هرجور لباس میپوشم بهم نمیاد 

خیلی دوست دارم چادر سر کنم یا عبا بپوشم یا موهامو بزارم تو ولی مامانم و خواهرم همیشه میگن زشت میشی بهت نمیاد سنت میره بالا انگار دوتا بچه داری☹😄

خلاصه که خوشگلی خیلی خوبه حتی اگه اخلاق نداشته باشی😕

شما از کدوم نوعید اولی(خواهرم) دومی (من)

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلی نعمته.................یکی از آرزوهای منه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......